Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

cawte.. chcel by som sa popytat nieco ohladom tejto posty alebo co to je :)

Chcem si objednat z jedneho amrerickeho shopu 4 veci na oblecenie v hodnote okolo 5000 sk .

Ked ich mam v kosiku tak si mam vybrat svoje mesto dam tam kezmarok, Slovakia, a postal code....

secko mi nacita a potom si mam vybrat zasielaciu spolocnost... Jedna je za 158 dolarov a to je UPS Worldwide ExpeditedSM ... lenze je tam este jedna polozka more carries a v tej je USPS Express Mail International (EMS) za 60 dolarov...

Je tato sluzma USPS spolahliva ? alebo aky je v tom rozdiel alebo co ... :) diks... kto poradi dam 10 000 WP !

nieco ohladom cla a tak ... pls :?

ten USPS je - United States Postal Service

Screeny :

2wrkvfl.jpg

2lv1r7l.jpg

Odesláno
USPS je spolehlivý, 99% procent lidí z Ebay posíla přes USPS, a me to chodi tak za 10 dní :)

na oblečení, obuv, dárky se CLO neplatí :)

Jej, nemluv blbosti, když nevíš... To, že neplatíš značí jen to, že ti to pokaždé poslalali "As a gift" což pochybuji, že mu udělají z normálního obchodu, protože snad všude pojišťují balík - důvod vysoké ceny do našich států...

Clo můžeš platit a nemusíš... A ano, je to od 80 Eur cca... Já slyšel o 2k CZK a záleží jen na celníkovi, jestli ti to stopne...

Odesláno
Jej, nemluv blbosti, když nevíš... To, že neplatíš značí jen to, že ti to pokaždé poslalali "As a gift" což pochybuji, že mu udělají z normálního obchodu, protože snad všude pojišťují balík - důvod vysoké ceny do našich států...

Clo můžeš platit a nemusíš... A ano, je to od 80 Eur cca... Já slyšel o 2k CZK a záleží jen na celníkovi, jestli ti to stopne...

když je balík označen jako oblečení tak je to to samé jako dárek :roll: a myslíš, že když si neco koupim z US tak to nepojistim? :roll:
Odesláno
když je balík označen jako oblečení tak je to to samé jako dárek :roll: a myslíš, že když si neco koupim z US tak to nepojistim? :roll:

A to vycházíš jako z čeho? Pojistíš <=> na balíku je uvedena pojištěná částka => pokud to odchytnou, zdaní => sbohem slevo a vyjde tě to snad ještě dráž... Vždyť už i tu si někdo stěžoval, že oblečení už nekupuje z USA, protože mu to jednou zdanili :) Ale teď si prostě nevzpomenu jméno :)

Edit... Tím si jako chtěl říct, že si pojišťuješ věci z ebay? Eh... A kolik platíš za poštu? ;)

Odesláno
A to vycházíš jako z čeho? Pojistíš <=> na balíku je uvedena pojištěná částka => pokud to odchytnou, zdaní => sbohem slevo a vyjde tě to snad ještě dráž... Vždyť už i tu si někdo stěžoval, že oblečení už nekupuje z USA, protože mu to jednou zdanili :) Ale teď si prostě nevzpomenu jméno :)

Edit... Tím si jako chtěl říct, že si pojišťuješ věci z ebay? Eh... A kolik platíš za poštu? ;)

za poštu platím od 5$ do 20$ záleží co koupim. Minuly tyden mi prišlo 10 triček, kus za 17,50$ (9,50$ pošta) pak sem jel proto na poštu jen sem to vzal a nic sem neplatil :)

Taky mi přisli rifle NBA za 1000kč, taky sem nic neplatil... anebo velká krabice s DC baťohama... bez cla :) atp...

Odesláno
za poštu platím od 5$ do 20$ záleží co koupim. Minuly tyden mi prišlo 10 triček, kus za 17,50$ (9,50$ pošta) pak sem jel proto na poštu jen sem to vzal a nic sem neplatil :)

Taky mi přisli rifle NBA za 1000kč, taky sem nic neplatil... anebo velká krabice s DC baťohama... bez cla :) atp...

Ano, ale za 20 USD to určitě není pojištěné ;) A bez cla bez cla... Mi je jedno, co říkáš, určitě si neměl na balíku cenu, pokud ano, tak si měl hodněkrát štěstí, gratuluji :)

Mimochodem, to nakupuješ jen z ebay, nebo i odjinud? Sháním trika Volcom a na ebay se mi líbí každé 20. ... :)

Odesláno
Ano, ale za 20 USD to určitě není pojištěné ;) A bez cla bez cla... Mi je jedno, co říkáš, určitě si neměl na balíku cenu, pokud ano, tak si měl hodněkrát štěstí, gratuluji :)

Mimochodem, to nakupuješ jen z ebay, nebo i odjinud? Sháním trika Volcom a na ebay se mi líbí každé 20. ... :)

jen z eBay, večinou si tam najdou co chci a na ebay si ješte musis priplatit pojistné, věčinou 1.50$ a 2.00$ :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu