zozy Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 JEN PRO PSP SLIM S CF 4.01m33/2 Takže našel jsem jeden hodně jednoduchý homebrew na to jak dostat vizualizace z 4.05 do 4.01m33/-1,2 Co potrebujeme: Psp s Custom firmwarem Homebrew(v priloze) Takže Začnem az stáhnete toto homebrew tak ho do psp hodte tady ms0:/PSP/game/Visualizer Flash/eboot.pbp Tedka spuste tento homebrew Ted by jste se měli dostat do uvodního menu Poté zmáčkněte křížek pro nahrátí nových vizualizací,mělo by vam to po zmáčknutí křížku vypsat tohle A teď máte vše hotovo nové vizualizace by jste uz měli mít:) Pokud budete mit nejake problemy s tím že se vám psp hryzne při najíždění do music tak vše vrátíte tak že spustíte homebrew a zmacknete kolečko mělo by vám to napsat tohle Vím že už je to tady jednou ale ten jiný návod je manuální takže tohle bude lehčí pro všechny i nezkušené,a navíc si tento program zálohuje všechny soubory takže s vrácením do původního stavu nebude mít nikdo problém:) *UPDATE* Naskytla se nova verze prx jedná se ale pouze o dvě jsou to tyhle Instaluje se tak že si psp pripojite k flash0 vlezete do složky vsh a v ni smažte složku dic pote vemte 2 složky z archivu a prepiste je temi v psp:) TAKŽE pokud by vam nesla ta homebrew tak zkste tento update zkoušel jsem ho i tento funguje:) Pointíky by se hodili:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 tohle fakt ocenuji protoze u prvnim postupu ihned jsem mel od kamosu na icq dotazy jestli by jsem jim nemohl unbricknout psp....samozrejme ze jsem jim pomohl... ale taky jsem jim rekl jestli neumite lezt do flash pameti a nedelat tam zadne zverstva tak se na to radsi vy**** at zbytecne nebrickujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Sice super návod, a taky jednoduchej jenze se to hryze pokazdy kdyz vlezu do music.... No nic Vyzkousim jeste druhou kartu ale obavam se ze tenhle návod nefunguje... Jinak GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Jede to i na 3,90 M33-3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 nejede.. je to pouze pro 4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 to samé tady už je ode mně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 už to tady někde je... EDIT: od bulka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Ten program už jsem videl kdysy na qj.net a stava se mi to same ze se to sekne pri nacitani do music , ale ja to neresim pouzivam schematka ve kterych už te vizualizer je zabudovany. jinak GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 funguje to i na PSP FAT?nebo jen na slimu? to od bulka fakalo jen na slimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 funguje to i na PSP FAT?nebo jen na slimu? to od bulka fakalo jen na slimu... tohle je to samý, jen ti to tam vloží program a ne ty sám... na PSP-1000 to nejde, nejaký problém s místem ve flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 tohle je to samý, jen ti to tam vloží program a ne ty sám... na PSP-1000 to nejde, nejaký problém s místem ve flash0 aha..mno ja si to myslel ale radci se zeptam..jinak ve flash0 na to misto je ale kdyz se da v psp menu music tak se to sekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 kamaradovy to funguje a me taky takze nvm v cem je problem od bulka se mi to vzdycky hryzlo ale pres tady toto nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.