belter1 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Dají se stahnout cestiny nebo titulky ceske ke hrám ? Jestli ano napiste mi prosim stranku .A je 100% čestina na psp ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Nedaji a jeslit je cestina na PSP tak to nvm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 přídavný češtiny nejsou....jediná hra česky je Pursuit Force 2 čeština na PSP s CFW 3.90 M33 tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=21960 ale obojí je podle mě celkem zbytečnost...hry na PSP (až na RPG) nejsou nijak na ENG náročný a menu PSP taky ne ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Přešně, cz je např v tekkenu zbytečnost. A prznit třeba Final Fantasy cz překladem, to raději učit učit učit anglicky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Ti co vyhledavaji ty ceske hry, protoze neznaji eng fakt se naucit... V evrope je uz anglictina samozrejmost, ale na jake urovni ji znate uz je jina vec, hlavni je ji znat pasivne :) Pak doporucuju se koukat na filmy/serialy v ENG bez titulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 ja vim ze je to zbytecne ale treba tony hawks co tedkom hraju je dost tezke vedet co mam udelat kdyz tampolovinu slov neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 To je pravda, sám jsem měl dost problém s jedním úkolem v tutorialu, přes kterej jsem se nedostal. Oni to totiž neukážou, jen řeknou, co máš udělat. V tom úkolu neukázali ani kombinaci tlačítek, šlo o nějaký kombo nebo co... ale nevadí, hraju normálně, tutorial jsem dělal ze srandy. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
belter1
Dají se stahnout cestiny nebo titulky ceske ke hrám ? Jestli ano napiste mi prosim stranku .A je 100% čestina na psp ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts