zozy Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Běž se poradit do "otázky a odpovědi" nebo do topicu pro začatečníky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Problém na hry s KHBBS pluginem CwCheat NEJDE!!!!!EDIT: uz nic jede jak ma sorry spletl jsem se Já jsem říkal že je to odzkoušeno takže to jede všem :!::roll::thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihman Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 kdyz drzim select v menu u tekken DR tak to nic nedela :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihman Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 u GTA iso mi to jde ale u tekkena UMD mi to nejde jakto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihman Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 proste mi nejde nahradit mokujin za jinpachiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 zkus kouknout na youtube na návod nějaký nevím přesný postup u tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 díky moc hodí se to :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 tak mam problém když aktivuji některý ty cheaty v gta lcs tak to blbne nefungují a nemůžu chodit atd nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 jo a tekken 6 taky blbne když tam aktivuju ty cheaty tak už mi to nenajede do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 to je chyba cheatů, musiš používat jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 nojo ale třeba sem tam dal abych byl nesmrtelnej a to nefungovalo nic se prostě nestalo tak ja nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 mě vtom gta nefunguje žádnej cheat nechápu proč :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 fakt ani jeden ? to je hodně divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 ne ani jeden právě že :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 dam třeba cheat na zbraně a žadne nemam atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Caute ja zapnu mhfu udelal sem vse jak sem mnel a kdyz dam select tak my to to menu neukaze nemam neco nastavit v recovery menu nebo nekde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 jo musis to aktivovat v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 z archívu mi nejde rozbalit soubor "cheats.zip" A (nwm jestli to je zrovna tim) ale u RE1 DC když podržim select, zmáčknu X....zmrzne PSP a nedá sa ani vypnout...jen vyjmutim baterie pls help :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Hele kdyz najedu do menu a chci zapnout ten plugin tak dam on vyjedu a ve hre to nic neudela a ted kdyz tam znova najedu nezmneni se to proste dam on vyjedu stoho najedu tam znova a je tam off dekuju za help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 z archívu mi nejde rozbalit soubor "cheats.zip" A (nwm jestli to je zrovna tim) ale u RE1 DC když podržim select, zmáčknu X....zmrzne PSP a nedá sa ani vypnout...jen vyjmutim baterie pls help :-) to by mě taky zajímalo když si chci zapnout nějaký cheat tak mi zmrzne PSP a nic nelze udělat jen vyndat baterku, když jsem měl 1. PSP v roce 2008 tak mi to šlo v pohodě, ale na tomhle co mám teď mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Dobre lidi uz sem to rozjel ale kdyz select a dam apply cheat tak se mi to cele lagne nevite proc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 dal si tam nejaky spatny cheaty, poustej je po jednom at zjistis, kerej je vadnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 dal si tam nejaky spatny cheaty, poustej je po jednom at zjistis, kerej je vadnej mě se to lagne ještě než jakýkoliv cheat stihnu zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Chlapi přišel sem na to...pro ty co měli stejnej problém jako já (PS1 hry se při pokusu o cheatování lagli s celym PSP) v souboru popscheats.db si podle jména hry vyhledejte onu hru, nad názvem hry je ID hry.... SLUS_00747 (RE1 DC) nicméně já měl nad RE1 napsáno jiné ID.... SLUS_00*** už nevim co tam bylo ale jiná čísla jak zjistit ID hry kteoru máme....jednoduše... zapněte hru, podržte SELECT, první obrazovka vám naskočí a hru to nelagne, a na této první obrazovce se dozvíme ID hry co zrovna hrajeme, někam jej opíšeme......vypnem PSP, zapojíme USB, vyhledáme soubor popscheats.db, podle jména hry vyhledáme hru, nad názvem hry je jeji ID, změntě ID co tam je za ID které sme přečetli z první obrazovky, uložte...tradá.....je to doma.....snad sem to vysvětlil tak že sa to dá pochopit xD !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Chlapi přišel sem na to...pro ty co měli stejnej problém jako já (PS1 hry se při pokusu o cheatování lagli s celym PSP) v souboru popscheats.db si podle jména hry vyhledejte onu hru, nad názvem hry je ID hry.... SLUS_00747 (RE1 DC) nicméně já měl nad RE1 napsáno jiné ID.... SLUS_00*** už nevim co tam bylo ale jiná čísla jak zjistit ID hry kteoru máme....jednoduše... zapněte hru, podržte SELECT, první obrazovka vám naskočí a hru to nelagne, a na této první obrazovce se dozvíme ID hry co zrovna hrajeme, někam jej opíšeme......vypnem PSP, zapojíme USB, vyhledáme soubor popscheats.db, podle jména hry vyhledáme hru, nad názvem hry je jeji ID, změntě ID co tam je za ID které sme přečetli z první obrazovky, uložte...tradá.....je to doma.....snad sem to vysvětlil tak že sa to dá pochopit xD !!! Tvoje rada přidána do prvního postu..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.