Kherathi Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 jak to poznám či mám stejnou verzi hry a cheatú? ja mam PSP 3004 6.20 tn hen C + prometheus stahoval sem to z psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0nz46 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 slo by to i na GEN-D3 na hru Munster Hunter Portable 3rd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Ahojte. Stáhl jsem si hru The 3rd Birthday-PSP Venom. (TO PSP Venom nebím co znamená,možná to jen někdo připsal jako svůj Nick). Protože se mi žádné cheaty v cwcheatu nezobrazily, našel jsem stránky pro verzy kterou mám já (USA) http://www.ffinsider.net/psp-iso/parasite-eve-the-3rd-birthday-usa.html , ale i pro verzy (EUR) http://www.ffinsider.net/psp-iso/parasite-eve-the-3rd-birthday-eur.html . Cheaty jsou vypsány dole, já jen nevím jak je mám vložit do cwcheatu, nevím jestli je stačí jen vložit do souboru cheat.db nebo potřebuji nějaký program pro otevření souboru cheat.prx. Poradte prosím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Aha, CWcheat Database Editor. Tady verze 1.82 http://www.psp-hacks.com/file/1024 a verze 2.0 http://www.psphacksmods.com/2007/07/16/cwcheat-database-editor-v20/ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Chci se jen zeptat, fungujou cheaty i v multiplayeru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 ne a ani nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Cheaty vy fungovaly v pohodě, akorát že u Killzone Liberation nefunguje nic. Infinite grenades, health apod. prostě nefungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 to je chyba cheatů,ne programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tady od zozo nefungujou, když jsem na pspiso.com našel od tempar tak sice fungovaly, ale zase tak částečně, taky ale žádná sláva.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Jenom takovej poznatek, cheaty v multiplayeru jdou. Mimochodem, jde nějak udělat, aby fungovaly cheaty na stažených hrách, to znamená .cso a .iso? S kámošem jsem zkoušeli GTA LCS (oba máme já UMD ULES-000151 a on staženou hru) a jenom mě s UMD a jemu s UMD to šlo. Jakmile se hrála bez UMD,stažená, cheaty nee fungovat. Jak to opravit prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 zalezi na regionu hry, musi sedet s tim, pro ktery hry sou ty cheaty psany... jinak pro ISO/CSO to funguje perfektne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 A to poznam jak, pro jaký region je to psaný? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 no u UMDčka to je na krabičče a u ISA když ho otevřeš v UMDGenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 V zadu akorát vidim na krabce, že je to pro Evropu, middle east nějaký a ještě jedno. Jestli to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Heeej, je to ono, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 omg, regiony sou EU, US JP a ještě nějaký další... a příště tady nespamuj, nebuď línej a www.gofuckingoogleit.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 jde to i na 6.38? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 pokud tam mas CFW tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 cus lidi potreboval bych poradit .jak zapnu to recovery menu.a jeste jestli to fungujr nr 6.20 T-ND. ale hlavne jak se zapina recovery menu.dik gamer09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 a jak se pousteji naky ty pluibiny nebo co to je.jak se to pusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Recovery menu zapneš buď tak, že budeš držet R při zapínání PSP a nebo pak v zapnutém dáš select (vsh menu) a tam dojdeš do Recovery menu. Pluginy se instalují tak, že soubor.prx a někdy i další soubory nakopíruješ do složky seplugins a pak v té samé složce (seplugins) vytvoříš soubor vsh.txt, game.txt, pops.txt apod a do nich vložíš ms0:/ (PSP GO = efo:/) a cesta k souboru a za to 1. Tím "řekneš" že je plugin aktivní. Pak ještě někdy ve VSH menu musíš pluginy aktivovat (nebo v recovery? Ted nevim) a pak restartuješ PSP a máš to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ale kdyz zmacknu select tak tam zadny recovery menu neni.proste musim vedet jak spustit plubin pro cwcheats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 plugin :) Tak si ten cwcheat podle nějakýho návodu nakopíruj do složek, většinou seplugins a pak do souborů game.txt, pops.txt a já nevim kde je cwcheta potřeba ještě, napiš 1 jako zapnutý ne? Použij taky hledat, instalace je vždy popsaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 tak ja jsem tam napsal 1čky ale potom se to nepustilo vubec a kdyz jsem to tam napsal a slo to tak sem nemohl zadny cheaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 kdyz v hre zmacknu select tak tam jsou jenom naky cerny kosticky.a zadny cheaty a zkousim to u gran turisma a nic.takze prosim me sem aspon dejte nakej odkaz kde to je nastaveny ze uz nemusim lizt do recovery menu.protoze me nejde.nebo pls navod krety bych vic pochopil ale nako aby tam nebylo nic s recovery menu.dik gamer09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.