kouzelnik3 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Můžeš zkusit, co jsem sepisoval já na blogu, co píšu: http://kouzelnik3467.4fan.cz/navody/tempar-cheaty-na-psp-alternativa-cwcheats to recovery menu ale budeš muset prostě použít asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 cus,na jejich webu je nejnovejsi databaze je z 2008,neni neco novejsiho? u GTA CHTW,GT,Modnation mi nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Čau pls jak fungujou spawner aut V GTA:VCS ... V zadne garazi to auto nemam.. BTW. V GTA :LCS mi cheaty nefungují žádný... dky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zkuzte alternativu TempAr (nemusíte dávat do toho žádnou databází+funguje mi AgeOfZombies a CHTW i LCS a VCS akorátu LCS a VCS mi nejdou spawnout auta do garáže, ale CHTW je s temp arem božííí meheheeh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 u cwcheatu je to na houno,temp ar i nektere hb a nove hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Dky ale uz vim jak na to musim si dat pred spawnem auto do garaze pak si zvolit auto a az se znova garaz ostevre je tam! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baltiersd Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zdravim, mam dotaz. Rad bych ve hre monster hunter freedom unite videl HP tech nepratel, ale nevim jak udelat abych mel custom firmware. Mohl by mi nekdo prosim napsat nejakej navod jak udelat cfw na moje PSP? Mam PSP 3004 MS a firmware 6.00 tomuhle navodu jak nainstalovat cw cheat rozumim jenomze potrebuju ten CFW diky za pomoc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zdravim, mam dotaz. Rad bych ve hre monster hunter freedom unite videl HP tech nepratel, ale nevim jak udelat abych mel custom firmware. Mohl by mi nekdo prosim napsat nejakej navod jak udelat cfw na moje PSP? Mam PSP 3004 MS a firmware 6.00 tomuhle navodu jak nainstalovat cw cheat rozumim jenomze potrebuju ten CFW diky za pomoc :roll: U tebe by bylo nejlepší si zajít k očnímu :arrow: CONSOLE-FORUM/PSP SEKCE/PSP TUTORIÁLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catlter Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Nevíte jak mám udělat, aby se mi zobrazily cheaty? cwcheat mi na nějakých hrách funguje i cheaty jsem našel uložený v cheat.db ale prostě se mi ani nezobrazí na výběr (+ ukazuje mi to chybu u cheats.zip nelze extrahovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Â÷ĺđŕ íŕ đŕáîňĺ ń ńîňđóäíčęŕěč ń îôčńŕ čńęŕëč őîđîřčĺ ńňŕđűĺ ôčëüěű č íŕřëč îíëŕéí ęčíîňĺŕňđ çäĺńü Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Íŕ äí˙ő ń đîäčňĺë˙ěč čńęŕëč íîâčíęč ôčëüěîâ 2012 č ńîâĺđřĺííî ńëó÷ŕéíî íŕřëč ńŕéň ęčíî ďîđňŕë Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.