KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 hej hoši jak to chcu spustit a nastavit notak mi vyskoči okno unable to initalize PSSdK library nevíte co to znamená?? Citovat
cjakub Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 KOSScz napsal: hej hoši jak to chcu spustit a nastavit notak mi vyskoči okno unable to initalize PSSdK library nevíte co to znamená?? a) Goto 'Start', 'All Programs' 'Xlink Kai' and then RIGHT CLICK on 'Configure Kai', select 'Properties' then the 'Compatibilty tab'. b) Select the 'Run this program in compatibilty mode for: Windows Vista (Service Pack 1)' then check the 'Run this program as an administrator' box under 'Privilege Level', hit 'Apply', then 'Save': Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 nerozumim anglicky nešlo yb to česky? Citovat
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 KOSScz napsal: nerozumim anglicky nešlo yb to česky? a co tak pozriet prispevky ??? o par prispevkov vyssie som pisal ako to vyriesit : 2david2 napsal: ja som zase mal problem ze pri spusteni mi vyhodilo error PSSDK_dll daco take no troska som pogooglil a prisiel som na to ze ked mate windows 7 tak treba na exac dat kompatibilitu windows xp sp 2 a spustit ako spravca .. a potom mi to uz ide spustit . tak nabuduce troska pozeraj a potom pis . :) Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 2david2 napsal: ja som zase mal problem ze pri spusteni mi vyhodilo error dsjsk SSDK_dll daco take no troska som pogooglil a prisiel som na to ze ked mate windows 7 tak treba na exac dat kompatibilitu windows xp sp 2 a spustit ako spravca .. a potom mi to uz ide spustit . jak to mam udelat na exac dat bla bla Citovat
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 jednoducho kliknes na exac pravim das vlastnosti vyberies kompatibilitu das ju na xp sp 2 a potom uplne dole mas spustit ako spravca to je vsetko das ok a pojde to spusti . :) Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 ok uz mi to faka a jak si vyberu hru atd... tak se mi asik po 30 sec ukaže detached from neco a pak skoči modra tabulka s napisi Citovat
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 aj to som tu uz pisal ak si si nevsimol ... musis nastavit port pre tvoju ip na routri ... teda ak pouzivas router co ja pouzivam .. tak som nastavil port forwarding . a dal tomu port 30000 a uz mi to nevypni a vsetko frci ... ak pouzivas usb wifi tak stim ti nepomozem . Citovat
nuguien Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 Pujde to s nějakym routerem? kartu v PC Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ale to je asi k ničemu :( Citovat
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 ja som to vyriesil troska inac nespustam to ani cez wifi usb ani cez router a ani cez wifi kartu v pc .. ale spustam to pomocou usb pluginu pre psp .... potom sa spusti aplikacia jedna v pc a nastavim tam ze sietovka co je v pc bude podporovat ten xlink kai .... no zatial to ide vsetko jak ma len nemam otestovanu ziadnu hru este .... llebo ako pozeram tak sa to ani moc neoplati kedze stranse malo ludi tam je .... denne online cca 500 ludi stoho 300-400 hra monster hunter ... aj to su japonci .... Citovat
nuguien Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 2david2 napsal: ja som to vyriesil troska inac nespustam to ani cez wifi usb ani cez router a ani cez wifi kartu v pc .. ale spustam to pomocou usb pluginu pre psp .... potom sa spusti aplikacia jedna v pc a nastavim tam ze sietovka co je v pc bude podporovat ten xlink kai ........ Jakej plugin? Citovat
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 to stymto navodom nijak nesuvisi ja len vravim ze ja to mam zrobene cez usb plugin sa to vola presnejsie adhocusb tak nejako ... a nepotrebujem wifi ani wifi usb ale cez usb si spojim s pc programom nastavim sietovku a uz len spustim xlink kai .. no len to este nemam oskusane ci to funguje lebo ako som pisal je tam starsne malo ludi aby sa tma dalo daco hrat . Citovat
nuguien Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 to vim taky.. hrozně málo .Např modnation racers nikdo nehraje což škoda :( Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Notak já mam router TP-LINK a USB přijímač TP-LINK. tak to nepofaka? :( Citovat
2david2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 to nikto neovedal ze ci to nepofacha alebo co oskusaj to pohraj sa stim a zistis to sam ... ja to nespustam ani cez router ani cez wifi.. ako som pisal. skus pohraj sa stim a uvidis ako si na tom . Citovat
nuguien Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 Já bych všecko měl akorát jedna blbost...Když si nastavim na jakou chci hru tak v PSP du do tý hry-> Ad-hoc a dam např Join a v tom prográmku bo co to je se prostě nezobrazí čára se signálem nebo tak něco a tak nemůžu hrát.Nevíte čim to je? všecko mam nastavený. Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 No to nevím. A jak to mam nastavit v tom routru?? Citovat
cjakub Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 2david2 napsal: ja som to vyriesil troska inac nespustam to ani cez wifi usb ani cez router a ani cez wifi kartu v pc .. ale spustam to pomocou usb pluginu pre psp .... potom sa spusti aplikacia jedna v pc a nastavim tam ze sietovka co je v pc bude podporovat ten xlink kai .... no zatial to ide vsetko jak ma len nemam otestovanu ziadnu hru este .... llebo ako pozeram tak sa to ani moc neoplati kedze stranse malo ludi tam je .... denne online cca 500 ludi stoho 300-400 hra monster hunter ... aj to su japonci .... ja som to tiez skusal vcera cez ten adhoctousb plugin ale ten bridge.exe nie a nie mi rozoznat psp :( a pritom mam vsetko nainstalovane, aj psp type b :/ inac ten navod je tu: http://pspiso.com/showthread.php?t=761342 Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2010 sem se tam dočetl že to fara přes USB kabel Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.