Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Programy na 3.02OE-B

radarcz

Recommended Posts

jestli myslis homebrew tak ten funguje vsechen z firmwaru 1.5 (slozka game150) a taky z 2.71(game270)

Jestli jsem tě dobře pochopil tak když mám 3.02OE-B tak mám smůlu?Díky

nn, to si ho pochopil spatne, kdyz mas 3.02 OE-B tak ti tam pujde vsechen homebrew z fw 1.50

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale nebudes je kopirovat do slozky x:/PSP/GAME jak rikaj vsude v readme a jak to vsude pisou, ale do x:/PSP/GAME150

No ani ne chod do recovery mode (vypni PSP zapni a drz R) pozri co mas nastavene v configuration/game folder....... 1.50kernel alebo 302kernel nastav tam 150 kernel a pojde ti to z adr PSP/GAME/ , ak tam nechas 302kernel musis vytvorit adresar PSP/GAME150 a nahravat tie programy tam.

PS: kedze este ziadny HB nebeha na 302kernel tak zlozku GAME302 nepotrebujes a nastav si tam 150kernel :)

Odkaz ke komentáři

ale nebudes je kopirovat do slozky x:/PSP/GAME jak rikaj vsude v readme a jak to vsude pisou, ale do x:/PSP/GAME150

No ani ne chod do recovery mode (vypni PSP zapni a drz R) pozri co mas nastavene v configuration/game folder....... 1.50kernel alebo 302kernel nastav tam 150 kernel a pojde ti to z adr PSP/GAME/ , ak tam nechas 302kernel musis vytvorit adresar PSP/GAME150 a nahravat tie programy tam.

PS: kedze este ziadny HB nebeha na 302kernel tak zlozku GAME302 nepotrebujes a nastav si tam 150kernel :)

schvalne pisu vsude game150 aby to vsichni meli stejne, pokud se v tom bude dostatecne vrtat a trosku premyslet tak k tomu dojde sam..

Pro hodne lidi je to takhle jednodusi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu