tekken90 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 cena filmů bude 799 kč říjen 2008 10 000 př. n. l. Beowulf (Director’s Cut) 300: Bitva u Thermopyl Já, Legenda Speed Racer Stanley Kubrick: Olověná vesta S.E. – pouze titulky Stanley kubrick: 2001 – Vesmírná odysea S.E. – pouze titulky listopad 2008 Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Fénixův řád Matrix Matrix reloaded Matrix revolutions Constantine prosinec 2008 Dostaňte agenta Smarta Nesvatbovi Temný rytíř Batman začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 trochu pozdě na tyhle filmy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 dorbý je tak akorát říjen potom už je to slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Kua, hrozně mě štve, že ta online půjčovna není pro evropu, to bych bral raději než kupovat drahé filmy za 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 diskriminace ! proč je topic o BD filmech v PS3 sekci ? a zrovna moderator pff...PC sekce nebo ostatní sekce !! :D jinak z té nabídky bych si maximálně koupil film Temný rytíř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Rune mas snad jedno v jaky to je sekci, nerikam ze by se to nehodilo do PC sekce ale muzes tu o tom psat stejne jako kdyby to tam bylo :dozey: Jinak tech 799 je nejspis doporucena cena, urcite to pujde sehnat i levnejc. Potom se uz taky docela rozsirujou pujcovny s BR filmama, takze je nutne kupovat nemusite. A jeste bych dodal abyste se tu vyhli komentarum typu "to si radsi stahnu .avi" apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 skvely, ale ja stejne radsi s titulkama...i kdyz cesti daberi jsou posledni dobou hodne dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Mě bohatě vyhovujou titulky, ale pro hodně lidí bude CZ dabing rozhodovat o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Jenze CZ titulky na BD treba z Australie rozhodne nenajdete.. :D Jsem rad, ze tu tyhle BD budou vychazet, konecne taky nejake dobre filmy (btw, koupil bych je asi vsechny, az na nesvatbovi, to mi pripomina Kouzelnou skolku).. Ale rozhodne k Vanocum budu chtit oba Batmany.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.