iNasko Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 pls napiste mi stranky kde stahovat iso hry???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 www.mininova.org Přes 3k her (radím ti.dej si to do formátu CSO...je to to samý,akorát o hodně zmenšený...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 psp.games4you.cz :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 nasko mas upozornenie... ISO HIER tu je plne forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 vsechny hry ma ve CSO formatu je to tak mensi me se vlezly tak 5-6 her na 1GB karte ale uvazuji o koupi 2 GB me nejak nejdou stahovat torrenty nejak pomaly 30 hodin jedna hra 300 MB jinak diky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 sry shadow.wizard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 vsechny hry ma ve CSO formatu je to tak mensi me se vlezly tak 5-6 her na 1GB karte ale uvazuji o koupi 2 GB me nejak nejdou stahovat torrenty nejak pomaly 30 hodin jedna hra 300 MB jinak diky za radu pri stahovani pres torrenty si vybirej torrenty, kde je hodne lidi a pojede to v poho :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skuruťák Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 To stahovani her by mne taky zajimalo.Na tomhle foru jich je sice mraky,ale ne vzdy najdu presne to,co potrebuju. Posledni dobou shanim: Syphon Filter:Dark Mirror Me and My Katamari Daxter Bral bych je samozrejme v CSO,ale stahovat je pres torrenty mi pripada prilis zdlouhave. Ptam se pro to jestli nekdo nemate link treba na rapida,kde bych je mohl stahnout.Chtel bych verze,kde vse fakci jak ma a nic neni orezano. Pokud mi nekdo pomuze,tak dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 zkus tohle: http://fogcrew.info/white1/?page_id=6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skuruťák Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 zkus tohle: http://fogcrew.info/white1/?page_id=6 Mam bohuzel jen 1Gb kartu a u tech her neni bohuzel uvedena velikost. Mas uz ty linky odzkousene?Abych na tom zbytecne neplytval FUPem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 zkus tohle: http://fogcrew.info/white1/?page_id=6 Mam bohuzel jen 1Gb kartu a u tech her neni bohuzel uvedena velikost. Mas uz ty linky odzkousene?Abych na tom zbytecne neplytval FUPem. Název: Brothers In Arms: D-DAY Velikost: 926 MB (cca) Formát: CSO Pass: whiteone Zkouška: Funguje - musíš mít vložený UMD Disc < Recovery Menu -> Configuration -> USE NO-UMD Disc - vypnuté (tj. přepnuté na Disable)> Hra funguje v *.cso i po převodu *.iso, zatím bez problémů .) Part - 1 http://www.megaupload.com/?d=82WEZZUT Part - 2 http://s5.quicksharing.com/v/5524411/w1_BIA1gig.part2.rar.html Zdroj http://fogcrew.info/white1/?page_id=13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 To stahovani her by mne taky zajimalo.Na tomhle foru jich je sice mraky,ale ne vzdy najdu presne to,co potrebuju.Posledni dobou shanim: Syphon Filter:Dark Mirror Me and My Katamari Daxter Bral bych je samozrejme v CSO,ale stahovat je pres torrenty mi pripada prilis zdlouhave. Ptam se pro to jestli nekdo nemate link treba na rapida,kde bych je mohl stahnout.Chtel bych verze,kde vse fakci jak ma a nic neni orezano. Pokud mi nekdo pomuze,tak dik. www.mininova.org !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 []vsechny hry ma ve CSO formatu je to tak mensi me se vlezly tak 5-6 her na 1GB karte ale uvazuji o koupi 2 GB me nejak nejdou stahovat torrenty nejak pomaly 30 hodin jedna hra 300 MB jinak diky za radu pri stahovani pres torrenty si vybirej torrenty, kde je hodne lidi a pojede to v poho :wink: jak mam zjistit ze je tam hodne lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 cis vetsi pocet v kolonce seeds a leechers tim vice lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 []vsechny hry ma ve CSO formatu je to tak mensi me se vlezly tak 5-6 her na 1GB karte ale uvazuji o koupi 2 GB me nejak nejdou stahovat torrenty nejak pomaly 30 hodin jedna hra 300 MB jinak diky za radu pri stahovani pres torrenty si vybirej torrenty, kde je hodne lidi a pojede to v poho :wink: jak mam zjistit ze je tam hodne lidi Najdeš si torrent a u něj jsou dva sloupce. Seeders a Leechers. Seedrs jsou lidé co to sdílí a Leechers co to stahují (myslím :))... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 www.pspzone.sk www.isohunt.com www.gamestorrents.com www.aboutpsp.estranky.cz (filmy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 To stahovani her by mne taky zajimalo.Na tomhle foru jich je sice mraky,ale ne vzdy najdu presne to,co potrebuju.Posledni dobou shanim: Syphon Filter:Dark Mirror Me and My Katamari Daxter Bral bych je samozrejme v CSO,ale stahovat je pres torrenty mi pripada prilis zdlouhave. Ptam se pro to jestli nekdo nemate link treba na rapida,kde bych je mohl stahnout.Chtel bych verze,kde vse fakci jak ma a nic neni orezano. Pokud mi nekdo pomuze,tak dik. www.pspzone.sk tam sou ty hry vsecky a nejsou to torrenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skuruťák Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Diky za vsechny ty odkazy.Prubnu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iNasko
pls napiste mi stranky kde stahovat iso hry????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts