RWTF Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Napište jaké máte odzkoušené hry pro více hráču za hru napište jestli se dá spolu hrát Kampaň = SP,single card play = SCP a wi-fi connection = WFC poté jí dopíšu do seznamu her. Kampaň = SP 1. Castlevania: Portrait of Run -SP 2. Contra 4 - SP Single card play = SCP 1. Mario Kart DS - SCP 2. FIFA 08 - SCP//WFC 3. Mario Party DS - SCP 4. Sega Superstar Tennis - SCP 5. Metroid Prime Hunters - SCP//WFC 6. Race Driver Create and race - SCP 7. Race Driver GRID - SCP 8. Fifa 06 - SCP 9. Fifa 09 - SCP//WFC 10. Madden 08 - SCP//WFC 11. Metroid - SCP 12. NinjaTown - SCP 13. Super Dodgeball browlers - SCP wi-fi connection = WFC 1. FIFA 08 - SCP//WFC 2. Fifa 09 - SCP//WFC 3. Metroid Prime Hunters - SCP//WFC 4. Tony Hawk's Proving Ground - WFC 5.Contact - WFC 6.Diddy Kong Racing - WFC 7.Magical Starsign - WFC 8.Mario vs Donkey Kong 2: March of The Minis - WFC 9.Pro Evolution Soccer 6 - WFC 10.Tony Hawk´s Downhill Jam - WFC 11.Metroid Prime Hunters - WFC 12.Animal Crossing Wild World - WFC 13.Tony Hawk's American Sk8land - WFC 14.Tetris DS - WFC 15.Lost Magic - WFC 16.Tenchu: Dark Secret - WFC 17.42 All-Time Classics - WFC 18.Open Season - WFC 19.Star Fox Command - WFC 20.Bomberman Land Touch - WFC Zdržte se spamu apod. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 1.FIFA 08 2.Metroid Prime Hunters Takže vlastně to co si zkoušel ty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Já prakticky jedu multak jenom Download play pac bracha bude mit M3 az v zari, ale hrali sme Race Driver Create and race (Celej jeden šampionát. Asi nej D/P multak co sem hral) Mario Party DS Race Driver GRID Fifa 06 Fifa 08 Madden 08 Metroid Super Dodgeball browlers A další (Na který si už nevzpomenu xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 přidáno do důležitých :) zaslouží si to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 návrh: mohli by ste psát jestli ty hry podporují i single card download game? (že stačí mít pouze na jednom DSku romku/kartu aby ste hráli ve více lidech) Fifa street 3 - podporuje single card download game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 mam dotaz, slysel jsem o wifi connection a moznosti hrat pres internet (infrastructure), je to mozne? Pokud ano, proc radeji neudelat tento seznam - malokdo ma nekoho v okoli s NDS - ja treba neznam nikoho - pokud by se udelal seznam techto her - co se daji hrat po netu, mohli bychom delat turnaje i zde na foru.. (samozrejme, pokud je to mozne, tak jak rikam..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 daj se hrat na NDSku hry pro dva hrace na jedno pristroji? jako napr Worms na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 návrh:mohli by ste psát jestli ty hry podporují i single card download game? (že stačí mít pouze na jednom DSku romku/kartu aby ste hráli ve více lidech) Fifa street 3 - podporuje single card download game :idea: Souhlasím EDITnuto THX daj se hrat na NDSku hry pro dva hrace na jedno pristroji? jako napr Worms na PC Ano dají jediné co sem hrál sou Worms - Open Warfare 2...časem až narazím na více her připíšu mam dotaz, slysel jsem o wifi connection a moznosti hrat pres internet (infrastructure), je to mozne? Pokud ano, proc radeji neudelat tento seznam - malokdo ma nekoho v okoli s NDS - ja treba neznam nikoho - pokud by se udelal seznam techto her - co se daji hrat po netu, mohli bychom delat turnaje i zde na foru.. (samozrejme, pokud je to mozne, tak jak rikam..) já sem přes infrastructure nikdy nehrál a ani nevím jak na to. A hry na které narazím s touto možností připíšu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 mam dotaz, slysel jsem o wifi connection a moznosti hrat pres internet (infrastructure), je to mozne? Pokud ano, proc radeji neudelat tento seznam - malokdo ma nekoho v okoli s NDS - ja treba neznam nikoho - pokud by se udelal seznam techto her - co se daji hrat po netu, mohli bychom delat turnaje i zde na foru.. (samozrejme, pokud je to mozne, tak jak rikam..) hm.. myslim že mariokart se dají hrát přez net, + pokemoni (u nich zápasy, výměna, kreslení...atd.) P.S. může se zapisovat obojí jak net, tak download play... a je pokoj :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 presne tak, mario kart se daji, a u pokemoni taktez (myslim si ale ze battle mozny neni, pouze vymena, ale nejsem si zcela jist, nemuzu to vyzkouset prisel jsem o save). Na vic her jsem zatim s takovymhle multiplayerem pres net nenarazil. Takze pokud se tento seznam her s WFC bude rozsirovat, jen tak dal. je to super moznost, mohlo by to mit daleko vice her (a ne jenom lokalni multiplayer, v mem okoli nikdo ds nema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Mariokart - nefungovalo nám spojení přez friend cody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Pokémoni Bojovat po WIFI de, ale jednom když máš na dotyčnýho FC, Tradovat můžeš jak někomu od koho máš FC, tak i náhodnejm lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 P.S:hry podporující wifi connection - není to z gamehouse, ale ze mojenintendo: Nevšiml sis že sem psal ODKZKOUŠENÉ hry? Vyhledat na internetu si to umí každý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 ale velmi brzo na to upozorňuješ xD .. v podstatě až po 14 dnech sis toho všiml. ale ok, tak to smaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triple T Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ano dají jediné co sem hrál sou Worms - Open Warfare 2...časem až narazím na více her připíšuMůžeš případně prohlédnout dedikované téma.Jinak do WFC MP her můžeš přidat The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (i když osobně mi ten multiplayer připadá velmi nudný). N+ podporuje sdílení map přes WFC (nevím, jestli chceš do seznamu řadit i takové fičury), ale multiplayer má pouze lokální (nezkoušel jsem). Když už je MP všech her v seznamu vyzkoušený, nebylo by hezké mít u každé i krátký popis MP režimů? Dám příklad (zrovna u Zeldy jsem třeba taková pravidla vůbec nečekal): 2 hráči se střídají v rolích Linka, který musí donést co nejvíce trojúhelníků do své základny, a trojice fantomů, kteří se snaží Linka zastavit. Fantomové se ovládají nepřímo kreslením tras do mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 U Zeldy me MP docela bavil, zvlast kdyz jsem po x prohrach konecne skoro vyhral. Akorat ten idiot se radsi odpojil a tak mi fakt zkazil radost z dobre odvedene prace. A samozrejme se mi zadne vitezstvi nepocitalo. Takze to ma smysl tak akorat proti nekomu znamemu. Jinak jsou fajn MP PictoImage (MCP), Picross DS (MCP+SCP+WFC) a Big Brain Academy (MCP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gekonuss Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Já mám odzkoušené Mario kart pres wfc wifi,můžete hrát bud se svými známými pomocí jejich kódu,nebo náhodně s někým z kontinentu, nebo s někým ze světa,hrát můžete vy+3,pokud se je DSku podari najit,zabava je to moc dobra,mnohem lepší než singl,problém je pokud narazíte na cheatery (dost casto),ktery nejakym zpusobem jezdi asi tak 2x rychleji,nez vy (jejich pohyb je jakoby sekany),vic sem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 to je přesně důvod proč nehraju a nemám rád online hraní...protože vy hráči jste neférový....u pc si dám raději nejtěžší obtížnost a hraju když chci výzvu a vím, že neudělaj podraz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Po WFC sem hral jeste lost magic,Zeldu a na vic novejch si nemuzu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3p3k Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Cau, nevite jestli se da hrat pres wifi ve dvou New super mario bros.? Myslim jako prochazet celou hru jako na wiicku v cooperaci nebo se da hrat jenom proti sobe? A jsou potreba 2 kazety? Ktera hra se da hrat pres wifi ve dvou v kooperaci? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 SuperMarioBros muzes hrat pouze proti sobe. Mam pocit, ze tam jsou jeste nejake minihry, ale nejsem si jist (a nevim ani jestli vubec funguji). Kooperace NELZE (skoda). A cartridge jsou potreba dva, ale pokud neni zbyti, tak postaci i jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3p3k Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tak to je fakt škoda, páč coop je stokrát zábavnější než vs mode. A ani ve hře Super Mario 64 neni coop či nějaké podobné? Thx Penthaler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Jestli mas rad COOP a RPG, doporucuji phantasy star zero. U Super Mario 64 to asi taky nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3p3k Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Tak jsem zkousel Mario Party DS na acekard 2i a na zacatku multiplayeru pri stahovani na druhej DS, ten druhej hned vytuhne a prvni zachvilu zahlasi ze ztratil pripojeni. Nevite cim to? Ostatni hry a multaky normalne frci (2x acekard 2i) Thx jo a tady jsou vypsany naky coop hry: http://www.mobygames.com/attribute/sheet/attributeId,619/offset,0/p,44/so,0a/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nrwsd Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Já prakticky jedu multak jenom Download play pac bracha bude mit M3 az v zari, ale hrali sme Race Driver Create and race (Celej jeden šampionát. Asi nej D/P multak co sem hral) Mario Party DS Race Driver GRID Fifa 06 Fifa 08 Madden 08 Metroid Super Dodgeball browlers A další (Na který si už nevzpomenu xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.