Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Preview Star Wars:The Force Unleashed


none

Recommended Posts

Temná strana LucasArts přichází na scénu.

Nová hra od LucasArts bude zasazena do doby mezi třetím, a čtvrtým dílem filmových Star Wars. Díky tomu bude hráč moci objevovat stále nové a nové části příběhu Star Wars, které nebyly ve filmové předloze zmíněny. Autentičnost herního děje by vám měla zajistit skutečnost, že celý herní příběh byl zpracován pod vedením George Lucase. Hlavním hrdinou bude tentokrát nemilosrdný učeň Darth Vadera, který má za úkol vymýtit zbytky galaxie od rytířů Jedi. Jak už název napovídá, velkou roli bude v této hře hrát tajemná Sithská síla, tak i brilantní dovednosti temných rytířů se světelným mečem. Dalším plusem by mněla být možnost měnit děj během hry, takže bude mít hra několik různých konců, které jak slibuje autor, otřesou fanoušky Star Wars.

Celé preview s mnoha obrázky a trailerem na http://www.pspgamer.cz/content/view/71/1/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Četl sem že na DS to bude převrat ve fyzice na to sem teda zvědav...

Převrat ve fyzice to bude u všech portací :) Mluvili jsme o tom už v PSP pořadu na PG24. Engine SW:FU využívá mnoha pokročilých technologií, včetně DMM, takže ve hře budou plně interaktivní objekty, které se budou chovat tak jako jejich originál v reálném světě. Když praštíš do skla, tak se rozsype podlo toho, jakou silou a na jake místo udeříš atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano engine euphoria je AI néjen nepřátel ale všech postav a nevím jak to narvou do PSP když je to ne next gen console podle mě to budou muset nějak zjednodušit necháme se překvapit...jen nevím jak stou fyzikou na DSku neví někdo?

Vzhledem k technickým možnostem to bude vypadat asi jako Zelda, takže 2D chodička/mlátička, maximálně RPGčko :)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu