Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Upcoming&Cancelled

none

Recommended Posts

Nová rubrika v PSPGamer magazínu, která nese název Upcoming&Cancelled. Nastarost ji má redaktor Josef Lhotský alias Yo a bude v ní popisovat očekávané hry na PSP, které byli během vývoje zrušeny a světlo PSP displeje tak nikdy nespatří. Druhou náplní sekce budou naopak hry, které jsou teprve v zárodcích a vyjdou v horizontu 1 až 2 roky, první vlaštovkou bude např.hra Oblivion. První číslo magazínu vyjde 1.9 tak se těšte na opravdu zajímavé informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tahle rubrika mi přijde dost zbytečná - jakej má smysl psát informace o hrách, který byly zrušený? Možná tak napsat jednu větu: hra yyy byla zrušena. A o hrách, které vyjdou za 1-2 roky je opravdu hodně, přesných informací, (nehledě na to, že zrovna moc her na PSP v horizontu 1-2 let nevyjde).

Odkaz ke komentáři

Tak tahle rubrika mi přijde dost zbytečná - jakej má smysl psát informace o hrách, který byly zrušený? Možná tak napsat jednu větu: hra yyy byla zrušena. A o hrách, které vyjdou za 1-2 roky je opravdu hodně, přesných informací, (nehledě na to, že zrovna moc her na PSP v horizontu 1-2 let nevyjde).

Nesouhlasim. Pokud nekdo (ovsem opravdu zodpovedne) povede statistiku zrusenych her, mohu na takovy zdroj odkazat ucastniky flame topiku typu "Oblivion na PSP jiz brzy!".

Odkaz ke komentáři

Nesouhlasim. Pokud nekdo (ovsem opravdu zodpovedne) povede statistiku zrusenych her, mohu na takovy zdroj odkazat ucastniky flame topiku typu "Oblivion na PSP jiz brzy!".

Problém u zrušených her je v tom, že prakticky nikdy nejsou oficiálně zrušeny výrobcem/vydavatelem. Třeba ten Oblivion pro PSP nikdy oficiálně zrušen nebyl (ačkoliv mně je jasné, že nevyjde). Takže dělat nějaký seznam je docela jízda po tenkém ledu. A none psal, že se chtějí zaměřit na nějakou konkrétní hru - a psát informace o zrušené hře je nesmysl. Nehledě na to, že těžko někoho odkážeš na magazín do PSP (smysl by to mělo, pokud by to bylo na webu).

Odkaz ke komentáři

Toto je věc názoru, každý čtenář se může rozhodnout zda tuto rubriku bude číst či ne. Pro mě osobně přijde velmi užitečná, jelikož si rád přečtu důvody zrušení dané hry a nebudu muset pátrat jinde. To samé pak platí i o informacích plánovaných hrách typu Oblivion apod., alespoň se pak člověk má na co těšit ;-).

Tato rubrika se nebude pochopitelně zaměřovat jen na jednu hru, ale bude jich vždy více. Režiji má nastarosti Yo, tak se nechme překvapit, co všechno bude obsahovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu