RooSooL Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Zdarec. Chtěl sem se zeptat, jestli by tu bylo pár lidí co by šli do ligy v některej hře. Např FIFA, NHL, ... V případě zájmu bych dodal web i speciální herní system. Takže pokud chcete, tak mi tu napište, jestli je to dobrej nápad. pokud jo, tak to rozjrdem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Zkus se nabidnout jako organizator adminum tohoto webu: http://www.pspgamer.cz/ Na ligy se aktivne chystaji, tak muzete spojit sily;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 no tak já bych klidně cěco takovýho mohl rozjet i sám. třeba ve spolupráci s CF.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 to už tu bylo ale byl tu problém že to spustu lidem nefungovalo asi by to nemělo cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 no tak by se hodili liky na staření, aby lidi vždycky měli stejnou verzi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Já bych klíďo do toho šel, ale nemám přístup k netu z PSPčka. Musel bych chodit na ulici 2km odtud a to se mi nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson194 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 ja bych klido taky sel neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 taky bych do toho šel ale všichni stejný lunky na hry měli no poptejte se wartrytona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 no dobře to jste dva. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Já bych do toho taky šel,ale nebude lehký sehnat alespoň pár spolehlivejch hračů každopádně se hlásim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 možná kdyby nám pomohli admini tohohle fora a dali sem nějakej banerek, tak by to bylo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Už jsme tu jednou ligy rozjížděli (NHL, FIFA), ale všechno dopadlo špatně. EA online je špatněudělaný a spousta lidem se nešlo připojit. To byla hlavní příčina konce lig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 ja bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Chtěl bych založit MoH: Heroes II clan...jde do toho někdo se mnou??? Minimálně ještě 2 stálý členy....nějakej...trošku cozvládá grafiku a maličko web by se mi hodil :-D Sme 3 a já bych chtěl minimálně 5 hráčů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.