ivosek1468622107 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Sem kdyžtak pište jaké hrajete hry..:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Momentalne hraju pres EzFlash 3in1 GBA Urbz - Sims in the City a NDS hru Miami Nights, Cooking Mama xD, Balls Of Fury, stale obcas TWEWY a Mystery Detective Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Final Fantasy XII: Revenant Wings a dneska v noci zkusím dát asi na jeden zátah Dementium :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Mě zrovna v tuto chvíly chytlo Age of Empires: Age of King, jinak stále a pořád hraji The legend of Zelda a mnoho dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Mne v tuhle chvílI bavíí : legend of zelda,pokemon:diamond,red bull bc one,contra4, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Já teda Pokémon Diamond+All pokemon catchable hack, TWEWY, Megaman Star Force 2, Race Driver Grid, čas od času Metal slug 7 a Madden 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosek1468622107 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Dementium: The Ward(jen v noci:D),Sega Superstars Tenis,Ninja Gaiden: Dragon Sword,Zelda: Phantom Hourglass,Sonic Rush. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 BTW Co je to red bull bc one?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 momentálně jen jednu >> Meccha! Taiko no Tatsujin DS: 7-tsu no Shima no Daibouken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Jsem ted zazranej do Phoenix Wright: Ace Attorney. Az ho dohraju, tak mrknu na dalsi dily :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Momentálně DBZ: Supersonic Warriors 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Hmm, tak jsem zkusil Phoenix Wright: Justice for all a uz to neni ono....ta hudba z prvniho dilu a osoby okolo jsou proste neprekonatelne. Tak prozmenu varim mozkove bunky u Profesora Laytona...fakt paradni puzzle hra! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 N+ a Spore. Zkouším i piňátu. N+ ale vede. Kdo jste z Mostu pojďte zapařit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Zeldu a Tony hawka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 No ja parim stale FFTA2:GotR, nahrano pres 60 hodin :) v noci parim dementa a sem tam si dam hadanky od profesora laytona... jediny co by me zajimalo je cim je tak skvela ta hra N+, zkousel sem to a...a nebudu se k tomu radeji vyjadrovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 N+ můžu říct jediné v jednoduchosti je krása...teď hraji Piňatu a hrát budu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Teď hraju WarioWare Touched a Brain Trainig, než si koupím nějakou flash kartu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Final Fantasy 4 (Dělám na to průvodce ) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 N+ , Naruto Shippuuden: Dairansen! Kage Bunshin Emaki , Cod4 , dementium , ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Začal jsem zase hrát staré dobré Golden Sun, zatím jenom na pc než mi příjde dsko. Už aby bylo Golden Sun DS! :) (PS: vím že tahle diskuze je už dlouho dead, ale proč jí neobnovit, už tady bylo spoustu témat ohledně zábavných her, nejlepších her, takhle se člověk může mrknout co pařej lidi na foru a hned je mu jasný co může vyzkoušet ;) a alespoň člověk ví co ostatní hrajou :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ult!mate Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ja ted hraju dementium II ale stve me ze to mam nejaky posr*** takze se mi to neuklada. Hraju jeste Super mario 64 DS a moertal kombat. Nekdy si zaparim cod 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ja ted hraju dementium II ale stve me ze to mam nejaky posr*** takze se mi to neuklada. Hraju jeste Super mario 64 DS a moertal kombat. Nekdy si zaparim cod 6 Je nekolik patchu, jsou nove FW pro flashkarty, ktere to fixuji... :D Co mas za kartu? Za system? patch http://filetrip.net/f11152-Dementium-II-USA-CRACK-PROPER-NDS-XPA-1-0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ult!mate Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ja mam R4, ale ja nwm jak to mam spustit nebo cracknout :blink2:. sem spustil ten .exe soubor a vytvorilo se mi tam neco do nds, tak sem to tam dal a prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Stahni si Dementium 2 a prejmenuj soubor na ind-d2pr.nds. Patch rozbal a k nemu nakopiruj ind-d2pr.nds soubor. Spust xpa-d2cp.bat a nasleduj instrukce. U dalsich patchu si ale vsimni takoveho maleho textoveho souboru NFO, ve kterem se nachazi jednoduchy navod jak to patchnout :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Já Právě hraju Donkey konga (hráli ste to někdo ?) přes nesDS je to strašná pecka, a jinak zelda PH a megaman classic colection :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.