ult!mate Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2010 udelal jsem vse, co jste mi rekl, ale nepomohlo to i kdyz se to cracklo. Pokazde kdyz dam continue, tak se mi tam napise ze save nebyl nalezen a ze mam vypnout moje nds. Nechces mi radsi poslat nejakej odkaz na dementium, kterte se uklada :D Citovat
penthaler Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2010 Zapomnel jsem ti napsat jednu dulezitou vec. Jsou dve verze hry Dementium 2. Jedna je od XPA a druha od VENOMa. Kazdy z nich ma na svou verzi PATCH. Takze je dost mozny, ze mas zrovna tu druhou. Doporucim ti mrknout se na netu po XPA verzi (nebo pokud chces VENOM) a udelej ten patch znovu. Pokud bys mel zajem o VENOM verzi, tak na filetrip.net najdes VENOM fix s trainery (dodatky ke hre). Patchovani te verze je podobne. Ja osobne mam CLEAR romku (cistou, bez patche) a hraju ji na AKAIO systemu na AK2i, takze by ti asi byla k prdu :D Kdyztak jeste pisni co konkretne mas za kartu a jaky pouzivas system. Citovat
ult!mate Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2010 Ja jsem vubec rad, ze jsem to dementium nasel ke stazeni. Ani nevim jak se to pozna od koho to je. Zkousel jsem najit tu druhou verzi, ale ic jsem nenasel ani po dlouhem hledani. :cry: Citovat
Wojtee Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2010 Dohrál jsem druhýho Laytona (a uteklo mi asi 15 puzzlí, tak nevím, jestli mam ještě morál je jít dohledávat...). Dlouhodobě mě baví Air Traffic Chaos a přemýšlím, jak mi mohla tak dlouho unikat Castlevania. Citovat
BluDik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Henry Hatsworth na gentleman mod. Je to sada, obtiznost je fakt vysoka, ale bavi mne to nesmirne. skoda, ze se o Henrym moc nevi, protoze je to jedna z nejlepsich her pro DS (pro mne mozna uplne nejlepsi). Citovat
Millo_CZ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 Nejvíc asi hraju Scribblenauts - Je to fun, levelů je tam jak najebanejch 8), člověk zažije pokaždý něco novýho :) Pak Trackmania Nations - Má to grafiku, levely, editor.Asi best závodní hra. Jinak z aplikací:Colors,DSOrganize,nesDS nebo Animatee Citovat
Trany Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Henry Hatsworth na gentleman mod. Je to sada, obtiznost je fakt vysoka, ale bavi mne to nesmirne. skoda, ze se o Henrym moc nevi, protoze je to jedna z nejlepsich her pro DS (pro mne mozna uplne nejlepsi). Henryho znam :) uprimne receno je to na me az moc tezke :D ale udelam si na neho nekdy cas a pokorim ho. Je pravda ze je to pomerne neznama hra, ale kdo cte SCORE, tak vi ze Hatsworth dostal vysoke hodnoceni :) tak se toho nebojte Jinac ted jsem ve Vietnamu, zije tu narod pomerne hravy (coz dosvecuji repasovana DSka, ktera jdou doslova na dracku a flash karty za pultama). Tudiz jsem tu nasel par dobrych tipu, napr Metal Slug 7 (mam pocit bylo i a PS1), dale kousu Phoenixe Wrighta (pravnicina me bavi), Mario Kart (v multiplayeru paradni, zvlast kdyz se hraje v osmi)...Jinak M&M: Clash of Heroes. A ted jen cekam na dalsiho Laytona, ti Japonci umi. Citovat
kiwaf Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Když zrovna nečtu na DSi ebooks, tak momentálně mám rozehráno Castlevania - Portrait Of Ruin. Škoda že jsou jen tři díly, pro mě jedna z nejlepších her na DSi. Citovat
penthaler Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 Po dlouhe dobe jsem se vratil k serii ACE ATTORNEY, momentalne dohravam posledni kapitolu prvniho dilu (Phoenix Wright). Jinak permanentne sleduji FUTURAMU v dpg... Citovat
cjakub Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2010 akurat som dohral Dawn of Sorrow so 100% souls, peckova hra. sem tam zahram picross 3D, strasne navykove :D a este hram prveho phoenix wrighta, som v pripade 5 ktory je ale strasne nudny :/ musim to ale dohrat ked uz som do tej hry investoval tolko casu :)) Citovat
ndsigamer Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 Hraju Drawn to life je to docela dobre. Citovat
luklkluk Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 might and magic 4 chapters of chosen(snad je to dobre:)) nevim jak vas ale strasne mne to bavi Citovat
sickboy666 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 might and magic 4 chapters of chosen Měl jsi na mysli Dragon Quest 4: Chapters of the chozen nebo Might and Magic: Clash of heroes? :D Jinak já teď hraju DQ IX a Bowser's inside story Citovat
luklkluk Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 might and magic Clash of heroes thx Citovat
Marc Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Odesláno Září 29, 2010 Asi se pustím do nějakých Pokémonů, ukázka těch nových (japonsky opravdu neumím(jenom pár slovíček) a chtěl bych si hru vychutnat i s příběhem nejenom bojovat) a velice mě navnadila. :) Citovat
Trany Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Odesláno Září 29, 2010 Teďkom Elite Beat Agents. Kdo to dohrál tak má moji úctu, protože ty dva poslední songy jsou na sebevraždu :D Jináč ještě dochytávám Pokémony, Laytona jsem před pár dny dal. Jo a ještě Civku jsem začal, byť je to oproti PC verzi osekáné. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.