xDante1986 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 mě osobně hitman u téhle série by se dalo pohybové ovládání využít velmi dobře, pak asi taky série silent hill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Tak mě osobně Fight Night 3 (simulace boxu), která se na PS2 nehrála pomocí analogů vůbec špatně ... nicméně s nunchakem by to bylo asi jiné kafčo;-) Snad mi ji nahradí chystaný Prize Fighter;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Rozhodně na wii postrádám jakoukoliv strategii, Battalion Wars 2 se jako klasická strategie dá brát jen s hodně přivřenýma očima. Osobně bych uvítal třeba nový Red Alert 3, hardwarově to není vůbec náročné a myslím, že by to wii utáhlo s jistými ústupky. Ale to se nestane, takže pláču na špatném hrobě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 gta 4 :D ne,assasins creed by sa dal,skaces s tlacitkami a lezies tky,noziky hadzes so sahanim nunchackom a sermujes a chmaty s nunim tky,assasinate tlacitko,sice malo pohybov,ale mne by sa to pacilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeCZ Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 tak určitě gta iv a nějaký brutální online pařby by to chtělo.. nejlépe mmorpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsn Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Nový Sonic na Wii http://nov.emulatory.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Já bych uvítal RPG pokémon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Nový Sonic na Wii http://nov.emulatory.net/ Já myslím že her se Sonicem je docela dost. Teď z hlavy jsem jich napočítal 5: Sonic And The Sacred Rings Sonic Riders: Zero Gravity Sega Superstars Tenis Mario and Sonic at the Olympic Games Sonic Unleashed A jako třešnička na dort, vyjde 6 hra a to Sonic and the Black Knight asi myslíš tuhle. Co jsem se o hře dozvěděl, tak to bude prý docela hodně spin off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Já bych ocenil rockband, které bohužel vyšlo jen na ps3 :cry: EDIT: Ted jsem o tom hledal informace a mělo by něco takového vyjít :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 rockband je i na xko a ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 a dvojka by měla vyjít i na wii ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 nwm je to možný, ale dyť máš guitar hero, který se mi osobně líbil mnohem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 no bubny mě zajímají víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 na wii vyšel i GH world tour ne? a ten by měl být v packu s kytarou bubny a mikrákem....nevím jak na wii ale na jiné konzole tomu tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 bohužel.... i ve world tour je pouze kytara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Na wii vysel Rock Band 1 i Rock Band 2 !! A na Guitar Hero World Tour je kytara i bubny... :lol: http://www.gamehouse.cz/nintendo-wii/guitar-hero-4-world-tour-super-bundle-kytara,-bubny,-mikrofon-6347.php A na wiicku mne chybi Tekken, nostalgie, no... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 No mě určitě 1. Série Gothic a vůbec nějaký pořádný RPG 2. Uvítal bych víc her s tématikou Naruto 3. Mno a nějaký MMORPG (ale toho se na Wii asi nikdy nedočkám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Chybi mi nejaky poradny MMORPG Ale to zas nahradil golden sun:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 omg... konzole nemají MMORPGcka (krom toho, ze MMORPG hry jsou zrouti vykonu, ktere wii tak postrada)... osobne mi chybi na wiicku - nějaká Gears of War like gamesa - něco (strilecku), co by se dalo hrat coop pres split-screen (neznate neco? :'( ) - serie Hitman (Manhunt 2 to kazi) - vice RPG her! - strategie... na tomhle zanru wii jednoznacne trpi.. vzdyt by se to ovladalo 100× lip, nez napr. Halo Wars na Xku, klidne bych odpustil i to, ze by to nebylo 3D... - a jeste jednou nejake poradne coop hry s podporou split screen ! (skoda CoD WaW.... to mohlo mit bozi coop...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 omg... konzole nemají MMORPGcka (krom toho, ze MMORPG hry jsou zrouti vykonu, ktere wii tak postrada)...osobne mi chybi na wiicku - nějaká Gears of War like gamesa - něco (strilecku), co by se dalo hrat coop pres split-screen (neznate neco? :'( ) - serie Hitman (Manhunt 2 to kazi) - vice RPG her! - strategie... na tomhle zanru wii jednoznacne trpi.. vzdyt by se to ovladalo 100× lip, nez napr. Halo Wars na Xku, klidne bych odpustil i to, ze by to nebylo 3D... - a jeste jednou nejake poradne coop hry s podporou split screen ! (skoda CoD WaW.... to mohlo mit bozi coop...) Ja vim proc nejsou jen rikam co mi chybi:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jinak- Hitman 5 je pro Wii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Star wars Jedi Academy s plnou podporou Wii Motion Plus. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 něco jako tekken asi kromě naruta to je trošku jinačí bojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strnad55 Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Já bych ocenil rockband, které bohužel vyšlo jen na ps3 :cry:EDIT: Ted jsem o tom hledal informace a mělo by něco takového vyjít :wohow: Už je RockBand 1,2 i 3 pro wii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.