no 55 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 zdravim vsechny....mam prozbicku chtel by jsem zjistit jaka je nejlepsi automobilova hra na xko..verim ze uz mate nejaky patek xbox doma a mate neco nahraneho..tak by jsem chtel znat vas nazor...diky no stress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já bych doporučil Burnout: Paradise. Jak nejsem moc na závodní hry, tak tohle mě chytlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no 55 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ja jsem hraval na ps 2 grand tourismo 4 je nejaka podobna hra na xko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Doporučoval bych GRID a již zmiňovaný Burnout: Paradise, perfektní hry na dlouhou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 1) špatná sekce 2) zbytečný topic, protože co hráč to názor....každému se líbí jiný styl aut takže záleží co se líbí tobě já jsem třeba ujížděl na Burnoutech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ja jsem hraval na ps 2 grand tourismo 4 je nejaka podobna hra na xko?? zkus Forza 2 ale není to ono ... btw podobný topic už to je zkus příště hledat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 bezkonkurenčně Burnout Paradise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Taky se přikláním k Burnout:Paradise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 GRID a jedině GRID. Burnout jsou super, ale je to spíš městská akce, záleží, co máš radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 PGR3 a PGR4 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Tak mě třeba grid ani PGR4 moc nechytlo. Jsem pro forzu 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no 55 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 diky vsem za radu a omlouvam se za podobny topic adminum..sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
no 55
zdravim vsechny....mam prozbicku chtel by jsem zjistit jaka je nejlepsi automobilova hra na xko..verim ze uz mate nejaky patek xbox doma a mate neco nahraneho..tak by jsem chtel znat vas nazor...diky no stress
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts