kingcz Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Prominte za takovou otazku ale mne to zajima protoze mi kamose maji taky PSP ale hygienu sveho milacka ne. a jak ho cistite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 je to plno topiců propříšte hledej ;) já mu otřu jednou za týden displey takovým čističem na brýle xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 nejjednodussi je koupit si mikrovlaknovou hadru a jak je videt ze je display zanasteny nebo flekaty, tak to tim pretahnout... vse je pak ok:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já ho občas otřu tričkem a displej očistim hadříkem na brejle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Ja po skoro každem hraní utřu psp s mikrovláknovým hadřikem a nekdy když je třeba tak štetečkem vyčistím binec pod tlačitkma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 no jak se mi zachce :D - hadříkem , který byl u hori folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já bych měl psp otřít od té vrstvy prachu že?nečistím psp a když už tak jen že není vidět co dělám tak použiji tričko ale pro své NDS udělám vše má i svou postýlku :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Nečistim ho;)nevidim v tom smysl :D pořád jede,jede tak co:D a navíc hraju převážne v noci takže poškrábaný displej znečištěný atd. vidět není;)a připadá mi jako nový :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkovic Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 já ho občas pořádně utřu hadříkem co byl acessori pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Čistím vždy před a po každém hraní. Samo že mikrovlákno ASUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 omg xD dit je to jenom kus šrotu :D mam ho počmáraný, poškrábaný a nosim v kapce...nemohl bych o nej furt pečovat akorat by me potom stvalo ze se mi trosku škráblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já ho mám poškrábaný, voprejskaný, rozvyklaný, nosím ho v kapse bez obalu a pod displejem je vrstvu prachu. Tak jednou za půl roku ho otřu tričkem...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Ja ho cistim takhle: Pokazde kdyz hraju a pripadne mi upatlany tak Ho otru do tricka ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já ho kromě hadříku vždycky jednou za čas objel ve spárách vatovou tyčkou na čištění uší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já ho kromě hadříku vždycky jednou za čas objel ve spárách vatovou tyčkou na čištění uší ;) Prosimte a nezustala ti tam vata ?? Ja to jednou zkousel a mel jsem tam pak kousky vaty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ja to od doby, co se mi v kapse vysypala sira, neresim, obcas prejedu prstem pres displej, kdyz ma kamos po ruce hadrik, tak si ho pujcim.. Kdyz vidim nekde poradnej bordel a mam u ruky takovej ten vlhkej kosmetickej hadricek, tak ho trochu procistim - ale prach + sira & oxidace jsou parchanti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 denně ho namáčím do líhu a dělám mu koupele v savu a je stále krásně bílé :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ja to od doby, co se mi v kapse vysypala sira, neresim, obcas prejedu prstem pres displej, kdyz ma kamos po ruce hadrik, tak si ho pujcim.. Kdyz vidim nekde poradnej bordel a mam u ruky takovej ten vlhkej kosmetickej hadricek, tak ho trochu procistim - ale prach + sira & oxidace jsou parchanti.. Trošku OT :D ale docela by mě zajímalo jak se ti v kapse vysypala síra a ještě si v ní měl PSPčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 denně ho namáčím do líhu a dělám mu koupele v savu a je stále krásně bílé :lol: :lol: Dante naucis me to ??? :lol:Teda jenom pokud to PSP prezije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jednou za mesic hodim do trouby........ bakterie zahynou spina se seskvari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jeden čas sem čistil prach pod displejem každej měsíc.. ale ted uz na to moc nemám čas... občas psp zvenku otru vlhkým hadrem když je zapatlaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Lidi copak tohle jsou inteligenti rady ???? Jestli jo tak :lol: du hodit maslu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Trošku OT :D ale docela by mě zajímalo jak se ti v kapse vysypala síra a ještě si v ní měl PSPčko. No abych to upresnil, pujcoval jsem si o chemii siru na urcite pokusy, no spolus s tim jsem si pujcil i banku s vickem (sklenene) - kazdy asi vi, jak tyhle vicka nedrzi.. No a nejak jsem behal a behal.. a Zjistim, ze sahnu do kapsy a zlutej prach.. nahmatam mobil (jeste v tu dobu zivej N-Gage) a prazdnou banku. Kalhoty vyklepavam. Po vyprani tam prach zustal (ne vsechen) - to ja ale netusim a tak si tam davam PSP v neoprenovem obalu, po vytahnuti je obal nabalen sirou a neco se dostalo i dovnitr.. Od ted, pokazdy PSP po vlozeni do obalu nacichava sirou.. btw, nektere rady velice uzitecne.. savo, troubu a lih vyzkousim, nejlepe vse najednou.. nekde jsem slysel i dobry typ se smirglem - to pak prej smizi i drobne necistoty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Johnson Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 jen utřu display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ja ho otru takovou tou mikro utěrkuo když už nevidím pres displey jinek nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.