SmatrFop Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Nevim topic o ničem každej to ma napsano pod obrazkem tak proč se ptát me je no15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 By me zajimalo kolik vam je?? Me je 13 a myslim ze mladsiho nenajdete ;)Mam na tebe takovej dotaz, zažil si ještě termix, když je ti 13? Bylo to něco jako jogurt, já to měl strašně rád když jsem byl malej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Je mi 18 a je docela škoda že tyhle hračky nebyli dřív. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Nevim topic o ničem každej to ma napsano pod obrazkem tak proč se ptát me je no15 ak by tu nebolo hlasovanie, tak ciastocne suhlasim, ale to hlasovanie to urobi trosku nazornejsim... mozno este keby bolo detailnejsie, napr. po rokoch... ale aj tak je to celkom pekna statistika... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 By me zajimalo kolik vam je?? Me je 13 a myslim ze mladsiho nenajdete ;)Mam na tebe takovej dotaz, zažil si ještě termix, když je ti 13? Bylo to něco jako jogurt, já to měl strašně rád když jsem byl malej. jo ja to mel silene rad :D byl to super jogurt...jinak me je taky 13 ale za 3 mesice 14(konecne :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 termix nebyl jogurt ale čokoládově smetanový krém! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 termix nebyl jogurt ale čokoládově smetanový krém! :) mno asi neco mezi tim ja uz nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 termix nebyl jogurt ale čokoládově smetanový krém! :) OT: Dělali i jiné příchutě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 26.12 16 let..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest petr44 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Mě je...myslíííím....jo..14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Za 3 dny mi je 16 :) jej jak tak koukám tak zítra to je přesně rok co jsem tady na fóru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 10.února mi bude 14 HHHUURRAYYY!!!! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 By me zajimalo kolik vam je?? Me je 13 a myslim ze mladsiho nenajdete ;)Mam na tebe takovej dotaz, zažil si ještě termix, když je ti 13? Bylo to něco jako jogurt, já to měl strašně rád když jsem byl malej. jo ja to mel silene rad :D byl to super jogurt...jinak me je taky 13 ale za 3 mesice 14(konecne :D ) jo, jo dostavali sme ho ve skolce na svacinu :D vanilkovej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 15, a jsou tu i mladsi 10 let...Kdysi tu byl jeden kluk BOB 8 mu bylo myslim, ale PSP pak prodal tusim :lol: Máš sice výbornou paměť, Dutchi, ale BoBovi bylo 7 let asi tak, jako je MorroRovi 101. :lol: BoB je můj kamarád a spolužák od 1. třídy... :wink: termix nebyl jogurt ale čokoládově smetanový krém! :) OT: Dělali i jiné příchutě ;) O čem to mluvíte? Termix se pořád normálně prodává, třeba v Globusu, ale i jinde. :lol: Jahodový, čokoládový, vanilkový... Není už ale takový, jak si jej pamatuji z dětských let, ta chuť mi přijde jaksi umělá. Buď jsem léty rozežraný kvalitními výrobky, nebo to prostě šidí za účelem maximalizace zisku. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 jj sidi dneska uz termixi nejsou skoro vubec dobry je to sama umelotina to pred takovimy peti lety to byla pochoutka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 lol tu byl jeste nejaky dalsi bobo ? ? ? ? to snad ne ! akorat ze ja jsem od nej o 10 let starsi :D ( 18 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 nevim nooo ja si kupuju pernamentne termixy v tescu po dvou kusech jednou tejdne :D Ale mate pravdu ze neni takovej jakej byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 jo jo dřív byl termix jenom čokoládovej, byl tmavší a čokoládovější :)..ta dnešní napodobenina chutná jak hovno z nutrie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosko93 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 narodeni 22.10.1993 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 16 :) vypada to, ze jsem ti vyfouk nick ...muheheh :P Btw hadejte kolik mi je :P vsadim se ze na to nikdo neprijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 16 :) vypada to, ze jsem ti vyfouk nick ...muheheh :P Btw hadejte kolik mi je :P vsadim se ze na to nikdo neprijde 16 :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 A kde je 30 a více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 A kde je 30 a více? jn už sem mu to psal že tobě a bartokarovi je vic jak 30..Hih :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.