modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Zdravicko, chtel jsme si ke slimu koupit kabel na propojeni z TV ale objevil jsem 2 jeden ma 5 cinchu a jeden ma 3. nevite jaky je rozdil a jestli je jedno jaky koupim? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 5 - jdou hry, potřebuješ TV s progressive scan 3 - nejdou hry, stačí TV s AV výstupem .. a příště hůedej několikrát se to tady řešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Ted nevim presne ale ten s peti je na lcd nebo plasmu je to digitalni vystup. Taky jsem si koupil kabel s peti cinch. Jedinej problem je ze to nefunguje. Na trhu jsou aspon co jsem slysel funkcni i nefunkcni. Jde mi propojit PSP SLim s tv ale nemuzu pres to hrat hry jinak vsechno funguje. Kup original je drazsi ale myslim ze se to vyplati a kup s peti cinchema. Pak napis jestli ti to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 oki, on je problem v tom ze nemam kam pichhnout 5 cinchu. jsem to chtel hlavne na hrani na tv. mno uvidime, ale asi risknu ten original btw. nevite nekdo na kolik vychazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 V sony s 3cinchema tak 490kc a ten s peti cinchema kolem 690kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 ok..diky za info BTW: zozy mas PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
Zdravicko, chtel jsme si ke slimu koupit kabel na propojeni z TV ale objevil jsem 2 jeden ma 5 cinchu a jeden ma 3. nevite jaky je rozdil a jestli je jedno jaky koupim? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts