modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 Zdravicko, chtel jsme si ke slimu koupit kabel na propojeni z TV ale objevil jsem 2 jeden ma 5 cinchu a jeden ma 3. nevite jaky je rozdil a jestli je jedno jaky koupim? diky
0 tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 5 - jdou hry, potřebuješ TV s progressive scan 3 - nejdou hry, stačí TV s AV výstupem .. a příště hůedej několikrát se to tady řešilo
0 angiejbc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 Ted nevim presne ale ten s peti je na lcd nebo plasmu je to digitalni vystup. Taky jsem si koupil kabel s peti cinch. Jedinej problem je ze to nefunguje. Na trhu jsou aspon co jsem slysel funkcni i nefunkcni. Jde mi propojit PSP SLim s tv ale nemuzu pres to hrat hry jinak vsechno funguje. Kup original je drazsi ale myslim ze se to vyplati a kup s peti cinchema. Pak napis jestli ti to funguje.
0 modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 oki, on je problem v tom ze nemam kam pichhnout 5 cinchu. jsem to chtel hlavne na hrani na tv. mno uvidime, ale asi risknu ten original btw. nevite nekdo na kolik vychazi?
0 zozy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 V sony s 3cinchema tak 490kc a ten s peti cinchema kolem 690kc
0 modry.neon Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2008 ok..diky za info BTW: zozy mas PM
Otázka
modry.neon
Zdravicko, chtel jsme si ke slimu koupit kabel na propojeni z TV ale objevil jsem 2 jeden ma 5 cinchu a jeden ma 3. nevite jaky je rozdil a jestli je jedno jaky koupim? diky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts