belter1 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 kdyz mam falesnou kartu a zajdu to rict prodavaci ktery mi to prodal tak mi dam jinou normalni kartu ? nebo si budu muset koupit novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 myslim si že ne...polovina ti ani neřekne co je za problém v kartě řeknou že nejsi v pořádku ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 nevymění..nemaj žádnej důvod ...teda pokud to není prokazatelně padělek..pokud máš Sony s menší rychlostí tak ti ji na 80% nereklamují.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Pokud je jen pomalejsi, jinak funguje, tak ti ji nevymeni.. Pokud je to silnej padelek, ze treba nejde zapis, ci je to v realu 2GB, tak pokud je to alespon trochu seriozni shop (coz asi neni, pokud nabizi fake, pochybuji, ze o to nevedi), tak ti ji vymeni.. Radeji kup novou SanDisk, pokud vazne potrebujes vyssi rychlost, a pak mas po problemech ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 ne me se tam ty hry nezobrazuji napise se tam ze tam neni zadna a za 4 hod to zase jede je to divne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 zkus formát karty v kompu a pak v PSP... zkontroluj kam to kopíruješ (hry do ISO, aplikace do GAME atd.) jestli to občas ukazuje občas ne tak je myslím buď požkozená nebo FAKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Sandisk ftw... Jak koukam na ebay atd tak zatim fake karty sandisk nejsou moc.. 2 netix : Pokud mas nejakej problem tak nedelej OT a pis prez PM ... na to to tady je.... Ok, mozna delaji ale urcite prevlada fake Sony nez sandisk .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 1) už mě štve ten tvuj spam 2) Snadisk existuje fake sam ho doma mam... Sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
belter1
kdyz mam falesnou kartu a zajdu to rict prodavaci ktery mi to prodal tak mi dam jinou normalni kartu ? nebo si budu muset koupit novou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts