heksa Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 hrajete nejaky hry co us podporuji trofeje? a kolit trofeji us mate? tesite se na podopru trofeji ve hrach jako je Burnout Paradise, Warhawk...atd.? ja mam trofeje z her Uncharted, Eden, Stardust a Burnout Paradise (snad us brzo pribude Bionic Commando ReArmed kterej sem si koupil a je to BOMBA) dohromady 36 trofeji - 30 bronzovych a 6 stribrnych edit: tak us 178 trofeji - 142 bronzovych, 30 stribrnych, 5 zlatych a 1 platinova EDIT: Pokud nekdo nevi, jak ziskat trofeje, nalezne seznam zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=34209&highlight=trofeje metuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Heh ja mam len 10 ci kolko... ale to len par dni mam hry ktore to podporuju.. :P Uncharted a Stardust. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 celkem 16:) V Super Stardustu...chybí mě už jen ta zlatá co se musí hrát co-op;) jinak včera sem stáh demo Bionic Commando a docela mě to chytlo...a to má taky trofeje jo?? asi stáhnu full...jinak plánuju koupi Uncharted... EDIT: tak už 17, takže mám všechny;) ...(akorát mě nějak nepřibyla platinová....divný)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Bionic Commando nepodporuje trofeje jeste ted ale vydaj na to patch kterej je tam prida jinak kompletni seznam her ktery podporujou a budou podporovat trofeje je tady: http://www.ps3fanboy.com/trophies je tam aji kompletni seznam jaky trofeje lze zjiskat popripade jak toho dostanout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Lv.2 a zatim jen 16 trofeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Zatím 7 :D jen v Stardust :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Hehe, chvilka v Uncharted a uz mam dalsi 4 silver :) Soucasne score: Lv. 2 16 bronzovych 4 stribrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Mám asi 36 bronzových a 4 stříbrný z her Stardust a z Uncharted. V těch burnoutech by dokonce měly fungovat trofeje už v odehrané hře, takže se nebude muset hrát od začátku. Je škoda, že ještě nejsou trofeje na MGS4, Lair, Resistance, Heaverly Sword. Ty by mě hodně potěšili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Update: mám jich asi 18 :D.. (koupil sem si unčíka :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Já mám zatím jen 5 z Warhawku, ale časem určitě přibudou další, bratranci mají 40 trofejí jen z Uncharted. Mají lv. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 zatim 90 lv.4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 zatim 90 lv.4 :) Páni, kde jsi to všechno nasbíral ? pochlub se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Daxter: Super Stardust HD (100%), Uncharted (100%), PixelJunk Eden (9%), Warhawk (35%). Edit: 91 lv.4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Digi ty jedeš. Až budou Burnouty, tak ti to naskáče, co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 ConanVJ: nazdaaar :) JJ až budou do Burnoutu tak by se mi jich tam pár mělo objevit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Digi: Bude se muset hra hrát od začátku, nebo ti ty trofeje rovnou přibudou podle toho, jak máš hru odehranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 ConanVJ: mělo by to bejt jako teď ve Warhawku ... když si měl splněno tak se po spuštění onlinu okamžitě objevila trofej. Takže nebudeš muset hrát od začátku. Komunita kolem Burnoutu Paradise je docela velká. Lidi maj nahráno 102% hry ... pochybuju, že by jim Criterion takhle vrazil kudlu do zad tim, že by se to muselo hrát od znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Digi: Hru máš na sto a něco procent, tak to bude asi další platinová, co? Už mám Uncharted na 57%, jdou jak pomásle. Kdy mají vyjít ty trofeje k burnoutům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 teraz som zistil ze mam strebornu medailu za 100 headshotov v uncharted :D mam 11 trofeji teraz :P no dnes sa posnazim prejst cele SuperStardust xD takze ich bude viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 ConanVJ: to nevim jestli bude platinová ... já mám hru na 101%, ale to nemám ještě udělaný všechny Challenges. Teď by někdy měl bejt ten update Bikes a po něm Trophies. Datumy nikde zatim nejsou k mání. Uncharted hraj rovnou na Hard a tim dostaneš po dokončení najednou 3 trophies: Charted Easy, Normal a Hard. Pak ještě dodělat hru na Crushing. Mezitim nazbírat všechny poklady a získat všechny medajle. Jeden takovej tip: počítá se to, i když umřeš ;) Příklad: Dyno Might je myslim 10x zabít grenclem. Takže můžeš hodit někam, kde jsou dva, až umřou tak se zabít. Jít tam znova a zase. Uděláš to 5x a máš trofej. Takhle to jde u každý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 takže, dneska mám 13 trofejí a jen 1 nebo 2 mě dělí od 2. levelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Jsem hvězda jsem na druhé špici chvostu mám tři :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Digi, THX za rady, ale už to budu muset hrát třikrát. Už to mám hotový na normál a hard uhraný na půlku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 tak jsem získal pouhé dve bronzové trofeje z warhawku druhý den jsem PS3 prodal takže šmitec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Já mám zatím pár z Warhawku, ale hlavně se těším na nějaký auta - třeba ty Burnout Paradise. Myslím že je to fajn spestření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.