petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Dnes jsem tak brouzdal na psp.novinky.org a nasel jsem tam tuto hru. Osobně si myslim že je to homebrew na velice vysoké urovni tak jestli bude mít nekdo zajem tak at stahne Download: [Galactic Breakout v1.3 pro 3.xx] Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.0] Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoXiS Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jeee tyhle hry sou nej na zabiti casu kdyz clovek nema co delat a ostatni hry ho treba omrzeli a je to prece klasika ne panove? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Přesně tak , je to stará dobrá klasika.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 OMG neřešte to....Sekce je správná! // Anonymous_: presne tak, OTcka jsem promazal, nekdo by si tu mel ujasnit, co to software je - ne petrzelka - toto rozhodne do SW patri! Homebrew je software - zajimalo by me, co to dle vas chytrolinu je jineho.. Je to cast kodu, programu, tak je to jasnej software omg.. Hardware (aneb, druha mozna varianta) to fakt neni - btw.. tohle jsem mel i povinne v informatice na zakladce, koukam, ze ta uroven jde stale niz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Stahuje to vůbec nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petrželka
Dnes jsem tak brouzdal na psp.novinky.org a nasel jsem tam tuto hru. Osobně si myslim že je to homebrew na velice vysoké urovni tak jestli bude mít nekdo zajem tak at stahne
Download: [Galactic Breakout v1.3 pro 3.xx]
Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.0]
Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.5]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.