petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2008 Dnes jsem tak brouzdal na psp.novinky.org a nasel jsem tam tuto hru. Osobně si myslim že je to homebrew na velice vysoké urovni tak jestli bude mít nekdo zajem tak at stahne Download: [Galactic Breakout v1.3 pro 3.xx] Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.0] Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.5] Citovat
0 NoXiS Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2008 jeee tyhle hry sou nej na zabiti casu kdyz clovek nema co delat a ostatni hry ho treba omrzeli a je to prece klasika ne panove? ;-) Citovat
0 petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2008 Přesně tak , je to stará dobrá klasika.:psp: Citovat
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2008 OMG neřešte to....Sekce je správná! // Anonymous_: presne tak, OTcka jsem promazal, nekdo by si tu mel ujasnit, co to software je - ne petrzelka - toto rozhodne do SW patri! Homebrew je software - zajimalo by me, co to dle vas chytrolinu je jineho.. Je to cast kodu, programu, tak je to jasnej software omg.. Hardware (aneb, druha mozna varianta) to fakt neni - btw.. tohle jsem mel i povinne v informatice na zakladce, koukam, ze ta uroven jde stale niz.. Citovat
0 petrželka Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2008 Stahuje to vůbec nekdo? Citovat
Otázka
petrželka
Dnes jsem tak brouzdal na psp.novinky.org a nasel jsem tam tuto hru. Osobně si myslim že je to homebrew na velice vysoké urovni tak jestli bude mít nekdo zajem tak at stahne
Download: [Galactic Breakout v1.3 pro 3.xx]
Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.0]
Download: [Galactic Breakout v1.1 pro 1.5]
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.