ste78 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Popravdě mě to kdysi moc lákalo.. Navštívit Pripjatský bazén (mrkněte na googlu na fotky) atp.. Ne tolik samotný černobyl, ale hlavně ty prázdné byty.. To je fascinující pro mě. Ale teď už asi ne .. Každopádně pokud by jste tam někdo jel, kamera a foťák s sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 abych pravdu řek taky bych se tam rád podíval mě se takovýdle rozpadlý věci líbej ani nevim proč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Popravdě mě to kdysi moc lákalo.. Navštívit Pripjatský bazén (mrkněte na googlu na fotky) atp.. Ne tolik samotný černobyl, ale hlavně ty prázdné byty.. To je fascinující pro mě. Ale teď už asi ne .. Každopádně pokud by jste tam někdo jel, kamera a foťák s sebou! kvuli tomu nemusis jezdit na Ukrajinu..si zajed do staryho vojenskyho prostoru v Milovicich...taky prazdny byty apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 sice to neni o výletu ale je to dost zajmavý si to přečíst ;) ... --> http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/chapter1_cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 WoKo: díky moc za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Jedu s tebou:) Celej život o tom snim...ale jako vážně;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 http://cestovani.jarovnet.com/caes2008/ tady je o te ceste hodne napsane a aj rozpocet na kolik je vysel benzin atd atd a popsane mista fotky a video kouknete je to zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ^^ Tohle je skvelý, jen vybavit to povolení a šlo by se. A má tady nekdo vubec auto a 18 let ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Bulku? Kdy vyrážíme? Já jako zarytý fanda STALKERa to musím všechno prošmejdit a pohledat vojáky, blind dogy, vampiry a různý artefakty :D Každopádně, velice zajímavé ... A nevěřím tomu, že by tam nejezdil autobus .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Bulku? Kdy vyrážíme? Já jako zarytý fanda STALKERa to musím všechno prošmejdit a pohledat vojáky, blind dogy, vampiry a různý artefakty :D Každopádně, velice zajímavé ... A nevěřím tomu, že by tam nejezdil autobus ....jezdí, ale procetl sem celous stranku co sem dal siki, ale tyhle TOUR to je na nic skoro nikde se nevystupuje, takove nic moc... Nejlepsi projet celou zonu a taky to vrakoviste :) Kdyby nekdo vybavil to povelení , bylo by nas dost a pak to by na 1 osobu nebylo tolik :)a taky je treba mit Geiger, pokud by sme chteli prezit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 no hej bejt starsi tak bych urcite jel musi to bejt uzasny.. chodit po mistech kde nekdy v min. nekdo zil a buchg a nic.. zustalo to behem "sekundy" (obrazne receno) tak jak to ti lide nechali.. takovy mista me fakt dost lakaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Jestli mě rodiče pustěj tak do toho jdu s váma. (Takže ne xD) EDIT: btw. moc nechápu. dyť ta radioaktivita je tam snad pořád ne ? bych byl snad ozářenej ne ? věděl sem že po týhle větě budu asi vypadat jako dmnt ale nechápu to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 nesmíš chodit do moc ozářenejch oblastí, jinak kde je nižší hladina tak je to ok. ale stejně se muze stat ze toho v sobe budes mit vic az budes prochazet pri vychodu tema skennerama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Připočti si k nákladům platbu místním gangstrům, obvykle se vyplatí vozit alespon Plzen maji to rádi a zvol dobrou káru (optimálně žigul pátnáctka se stěračema na světlelch s navijákem a v kufru sikovky a kladivo a dojedeš všude...........:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 kdyz zabijes par monster a najdes par artefaktu tak je strelis stalkerum za dobry prachy, pak se ti to za tu cestu vrati :P rad bych jel ale asi to nepujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 sice to neni o výletu ale je to dost zajmavý si to přečíst ;) ...--> http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/chapter1_cz.html strasne moc diky ze jsi uverejnil ten link protoze jsem to od te motorkarky nikdy nic necetl...fakt jsem u toho cteni uplne vseho na tech strankach prosedel snad cele tri hodiny...fakt uplne super cestopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Já si myslím, že pokud byste šli s průvodcem, určitě bude mít u sebe geiger (gajgr) - přístroj pro měření výše radikotivity. Tím snadno zjistí, jaký je stupeň radioaktivity (Já mám doma takový červený sovětský gajgr a pořád funguje :lol:) Navíc si myslím, že v části vyhrazené pro návštěvníky bude nějaké opevnění z olova, které zabraňuje šíření gamma záření. Ale to jsem jen domněnky. Koho by zajímala havárie Černobylo den po dně, tady je odkaz: http://www.ecn.cz/ENV/Temelin/c11/PRUBEH.HTM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Nevim jak vy,ale mam znamyho co tam byl.. A je to kruty,jinak rozhodne nepopcitejte s tim ze sem jenom tak pujdete podivat do trosek.. povolani taky nedavaj kazdymu.. CO sem videl z fotek co mel tak tam je obrovska skladka Stroju od Vrtulniku po auta atd co sou odstaveny na plose ktera je velka jak nekolik fotbalovych stadionu jelikoz sou porad ozareny.. Myslim ze vylet by to byl hezkej ale moc bbych s tim nepocital ze z toho budete mit extra azitek kdyz uz tak z ptaciho pohledu takze helikopterou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 CO sem videl z fotek co mel tak tam je obrovska skladka Stroju od Vrtulniku po auta atd co sou odstaveny na plose ktera je velka jak nekolik fotbalovych stadionu ...mas ny mysli tohle :D 20 km vzduchem od elektrárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 až mi bude 90 tak tam pojedu ale ted se podívám radši k Neratovicím na jaderku a nemáte někdo foto vzduchem tý elektrárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 :D v príloze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 až mi bude 90 tak tam pojedu ale ted se podívám radši k Neratovicím na jaderku a nemáte někdo foto vzduchem tý elektrárny přesně tak akorát nevím jestli už pak nebude pozdě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 hezky no...nejel bych ani kdyby mi zaplatily cestu pobyt v luxusnim hotelu a jeste by mi na ruku na 10 000k :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 hezky no...nejel bych ani kdyby mi zaplatily cestu pobyt v luxusnim hotelu a jeste by mi na ruku na 10 000k :D co ja vím tohle je 22 let stará fotka :D ted už ta rostne i zelenší tráva než tady :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 hezky no...nejel bych ani kdyby mi zaplatily cestu pobyt v luxusnim hotelu a jeste by mi na ruku na 10 000k :D Chlapče, ale to jsou pořád hodnoty, co ti nic neudělají ... Neškodné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.