lego Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Chtěl bych se zeptat jestli se muže do PSP dostat vir z internetu a nebo jesli nevíte co se mohlo stát že mi nejde zvuk:cry: (a jde jen když připojím sluchátka,repráky...) prosím poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 to vypadá nejspíš na HW chybu(vlhkost, crash?)... reklamuj to... četl sem snad jeden článek o PSP virech ale moc se nevyskytují a rozhodně není takový který ti rozbije repráčky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 na PSp viry neexistují (nepočítam brickery..) asi máš jen špatnou "pojistku", která přepíná zkuv sluchátka/reproduktory.....zkus při zasunování sluchátkek trochu přitlačit ...mě to pomohlo :D...a nebo jsou už reproduktory v tahu no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 a jede ti dál z "repráku"? Pokud jo mám to stejny a je to myslim něco se součástkama říkal mi to anonymus když chvilu počkáš najdu ti to ;)EDIT:no tak hledat nemusím napsal to tekken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lego Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Děkuji vám zkusim to dát na záruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lego
Chtěl bych se zeptat jestli se muže do PSP dostat vir z internetu a nebo jesli nevíte co se mohlo stát že mi nejde zvuk:cry: (a jde jen když připojím sluchátka,repráky...) prosím poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts