Schiz Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 pls muzete my poradit jakej XMB editor je nejlepsi pls o link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 http://www.pspthemecentral.com/download/Custom_Theme.zip timto si vytvoris ptf tema do tveho psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 A neco komplikovanejsiho by nebylo (aby se tma daly dat USB Sliderbars a treba i klavesnice)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 RCO editor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 JJ thx .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Srpen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 to se pak sousti jako plugins?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 nee... chova se to jako oficialni schema ktere spustis bez pluginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Akorád tím přemeníš RCO soubory a přepíšeš ve flash0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 U toho Themeconvertoru mi theme nefachaji ... vzdy to vse vyplnim, prekonvertuji do ptf a dam na kartu, ale vzdy kdyz si vyberu sve theme tak se mi zobrazi akorat theme defaltni . Nevite nekdo co stim ?? Edit: uz mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Schiz
pls muzete my poradit jakej XMB editor je nejlepsi pls o link
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.