Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nemohl by někdo blíž rozebrat, nebo napsat návod na XLink Kai: Evolution VII?

Tenhle prográmek mě docela bere, protože mi trochu připomíná Hamachi, který je podle mě taková malá (i když občas trošku lagující) revoluce. Teď jsem se s tím asi půl hodiny patlal a úplně se v tom ztratil, takže na to už kašlu a jdu spát. :D

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
moh by mi nekdo pomoct-nemam doma net a jedinej zpusob jak se pripojit na net je pres psp.jenze se pripojuju na ap point dole v mym baraku a musim tam stat jak debil.sice mam jeden ap point v byte ale abych se pripojil tak musim mit stejnou MAC adresu jako ten ap p.Nevi nekdo kde je v PSP ulozena MAC adresa?

mohl by sis pres ten tvuj ap zvetsit signal tak ze v nastaveni toho AP nastavis MAC toho prvniho AP a das moznost jako aby ti preposilalo dal a ta by mela byt napsane nekde na nem :?

• 1 month later...
Odesláno

Ja mam problem s tim PimpStreamerem. :cry:

Nejdriv jsem si myslel, ze to bude procesorem, ale co jsem tady precetl o tech vasich, tak zacinam dost pochybovat... Jake mate presne nastaveni videa? Kvalitu myslim. I zvuk.

Mam AMD Opteron 144 a ani pri pretaktovani o 50% (1808 -> 2700 MHz) mi hrane video (ci rychle/kvalitni animovane) nejede na PSP plynule (pri tom maximalnim taktu uz to celkem jde, ale zase ma straslivou spotrebu)... A uz fakt nevim co s tim. Hodne pomuze snizit framerate o 1/4 a dat treba jen 400kbps (to je v pohode, ale ty framy by mohly byt lepsi), jenze kdyz vam to jede v pohode i na slabsich strojich... A navic ani takhle mi to nefunguje 100% plynule.

Rozchodil jsem s tim i BioShock pri rozliseni 1152 na maximalni detaily (grafika jen Radeon X800GTO FB, nema ani podporu Shader 3.0, vyzadovanou BioShockem a vubec je na to slaba, takze procesor makal jak fretka), tak by snad nejak mel zvladnout i tohle. =( Nema nekdo doporuceni?

Zkousel jsem treba i vysokou prioritu procesu pro PimpStreamer (takhle musim spoustet napr. 4.5GB velky film ve Full HD, aby mi to jelo jak ma), ale zadny viditelny rozdil...

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno
Ja mam problem s tim PimpStreamerem. :cry:

Nejdriv jsem si myslel, ze to bude procesorem, ale co jsem tady precetl o tech vasich, tak zacinam dost pochybovat... Jake mate presne nastaveni videa? Kvalitu myslim. I zvuk.

Mam AMD Opteron 144 a ani pri pretaktovani o 50% (1808 -> 2700 MHz) mi hrane video (ci rychle/kvalitni animovane) nejede na PSP plynule (pri tom maximalnim taktu uz to celkem jde, ale zase ma straslivou spotrebu)... A uz fakt nevim co s tim. Hodne pomuze snizit framerate o 1/4 a dat treba jen 400kbps (to je v pohode, ale ty framy by mohly byt lepsi), jenze kdyz vam to jede v pohode i na slabsich strojich... A navic ani takhle mi to nefunguje 100% plynule.

Rozchodil jsem s tim i BioShock pri rozliseni 1152 na maximalni detaily (grafika jen Radeon X800GTO FB, nema ani podporu Shader 3.0, vyzadovanou BioShockem a vubec je na to slaba, takze procesor makal jak fretka), tak by snad nejak mel zvladnout i tohle. =( Nema nekdo doporuceni?

Zkousel jsem treba i vysokou prioritu procesu pro PimpStreamer (takhle musim spoustet napr. 4.5GB velky film ve Full HD, aby mi to jelo jak ma), ale zadny viditelny rozdil...

PROBL0M nemáš v pc ale v psp a to že se ti přenášeny obraz ukládá na memory stick

takže najeď do PSP - setings - power save seting - WLAN power sawe dej off

tím máš po problému mě to trvalo 14 dní než jsem na to přišel

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu