Vortex Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Nemohl by někdo blíž rozebrat, nebo napsat návod na XLink Kai: Evolution VII? Tenhle prográmek mě docela bere, protože mi trochu připomíná Hamachi, který je podle mě taková malá (i když občas trošku lagující) revoluce. Teď jsem se s tím asi půl hodiny patlal a úplně se v tom ztratil, takže na to už kašlu a jdu spát. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Nemate nekdo zkusenost s PiMP Streamer v1.0? Zajimalo by mne, jak silne PC je treba pro koukatelny prevod v realnem case. měl by stačit AMD1700 procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 moh by mi nekdo pomoct-nemam doma net a jedinej zpusob jak se pripojit na net je pres psp.jenze se pripojuju na ap point dole v mym baraku a musim tam stat jak debil.sice mam jeden ap point v byte ale abych se pripojil tak musim mit stejnou MAC adresu jako ten ap p.Nevi nekdo kde je v PSP ulozena MAC adresa? mohl by sis pres ten tvuj ap zvetsit signal tak ze v nastaveni toho AP nastavis MAC toho prvniho AP a das moznost jako aby ti preposilalo dal a ta by mela byt napsane nekde na nem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyro Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ja pouzivam pimpstreamer na AMD Sempron...jeden z nejlevnejsich notebooku od Asus....a maka to bezproblemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Ja mam problem s tim PimpStreamerem. :cry: Nejdriv jsem si myslel, ze to bude procesorem, ale co jsem tady precetl o tech vasich, tak zacinam dost pochybovat... Jake mate presne nastaveni videa? Kvalitu myslim. I zvuk. Mam AMD Opteron 144 a ani pri pretaktovani o 50% (1808 -> 2700 MHz) mi hrane video (ci rychle/kvalitni animovane) nejede na PSP plynule (pri tom maximalnim taktu uz to celkem jde, ale zase ma straslivou spotrebu)... A uz fakt nevim co s tim. Hodne pomuze snizit framerate o 1/4 a dat treba jen 400kbps (to je v pohode, ale ty framy by mohly byt lepsi), jenze kdyz vam to jede v pohode i na slabsich strojich... A navic ani takhle mi to nefunguje 100% plynule. Rozchodil jsem s tim i BioShock pri rozliseni 1152 na maximalni detaily (grafika jen Radeon X800GTO FB, nema ani podporu Shader 3.0, vyzadovanou BioShockem a vubec je na to slaba, takze procesor makal jak fretka), tak by snad nejak mel zvladnout i tohle. =( Nema nekdo doporuceni? Zkousel jsem treba i vysokou prioritu procesu pro PimpStreamer (takhle musim spoustet napr. 4.5GB velky film ve Full HD, aby mi to jelo jak ma), ale zadny viditelny rozdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 odkaz "PimpStreamer" nefunguje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Ja mam problem s tim PimpStreamerem. :cry:Nejdriv jsem si myslel, ze to bude procesorem, ale co jsem tady precetl o tech vasich, tak zacinam dost pochybovat... Jake mate presne nastaveni videa? Kvalitu myslim. I zvuk. Mam AMD Opteron 144 a ani pri pretaktovani o 50% (1808 -> 2700 MHz) mi hrane video (ci rychle/kvalitni animovane) nejede na PSP plynule (pri tom maximalnim taktu uz to celkem jde, ale zase ma straslivou spotrebu)... A uz fakt nevim co s tim. Hodne pomuze snizit framerate o 1/4 a dat treba jen 400kbps (to je v pohode, ale ty framy by mohly byt lepsi), jenze kdyz vam to jede v pohode i na slabsich strojich... A navic ani takhle mi to nefunguje 100% plynule. Rozchodil jsem s tim i BioShock pri rozliseni 1152 na maximalni detaily (grafika jen Radeon X800GTO FB, nema ani podporu Shader 3.0, vyzadovanou BioShockem a vubec je na to slaba, takze procesor makal jak fretka), tak by snad nejak mel zvladnout i tohle. =( Nema nekdo doporuceni? Zkousel jsem treba i vysokou prioritu procesu pro PimpStreamer (takhle musim spoustet napr. 4.5GB velky film ve Full HD, aby mi to jelo jak ma), ale zadny viditelny rozdil... PROBL0M nemáš v pc ale v psp a to že se ti přenášeny obraz ukládá na memory stick takže najeď do PSP - setings - power save seting - WLAN power sawe dej off tím máš po problému mě to trvalo 14 dní než jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 prosim o pimsteamer reupload--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 maximus: http://www.pimpware.org/?page_id=26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 WiFi Sniffer v0.2 http://dl.qj.net/WiFiSniffer-v0.2-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/4745/catid/189 rozjel jste to nekdo? ... no asi to bude chtit nejakej urcitej cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szakmi Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 mam dotaz chci se koukat na psp pres net na filmy ale neco ktomu potrebuju nejaky program nevim presne co ani kde to mam stahnout dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jak mam nainstalovat WiFi Controller v0.4.2 a d očeho do psp nebo do pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Co máš za PSP a máš WiFi klíč? Mě to na routeru nejde a prej to jede jen na wifi klíče P.S. Ty hry na HBL budou zítra sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 ok mi je pošli pm. a jinak ted mam pujčene psp od kamoše 5.03 mhu speed+ prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 takže by byl problém jenom s wifi klíčem pokud ho máš máš vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 to pišeš mi? FxR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Chtěli jsme ve škole s kámošem hrát fifu 09 proti sobě a nešlo to. Hrál jsem ISo hru a on měl origo(UMD). Já mám psp 2004 CFW 5.50 Prome-3 a on má 3004 OFW 6.20. Není na to nějaký soft ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarosinec Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Ahoj poradí mi někdo jak propojit 2 psp bez toho aby sem zapnul wifi? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.