Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 zkus nainstalovat nový winrar heslo to nechceno když faraš jenom singl mise... já mám už 8 lever těžko e dostávám na 9 a můsím se dostat až na 13 protože jsem si kuppil omylem new součástku ale ta je od 13 levlu a stala mě mailand xD P.S.: a nevíte co to je rush time??? xD rush time je kazdej vecer v devet se najde urcity misto na mape se ti ukaze jako R* tam prijedes a do deseti minut vyjede kamion a ten se jako hraci snazite znicit UPDATE: do lvl 45 je to pohoda za den jde udelat 15lvl ale od toho 45lvl uz to skace pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 rush time je kazdej vecer v devet se najde urcity misto na mape se ti ukaze jako R* tam prijedes a do deseti minut vyjede kamion a ten se jako hraci snazite znicitUPDATE: do lvl 45 je to pohoda za den jde udelat 15lvl ale od toho 45lvl uz to skace pomalu v 9? mě naskočil rush před hodinou xD nebo kdy to bylo xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 v 9? mě naskočil rush před hodinou xD nebo kdy to bylo xD jj ale pravidelne je to v devet a v sobotu v deset to spis si s tebou chtel dat jen malej rush time ale jinak je v devet a nebo to ted menej ta hra je vyvoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 tak už sem ve hře....NICK: CyrusCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak já jsem se taky pustil do hraní nick : sleeplessCZ , už by to chtělo tu crew takhle je tam málo možností s někym pokecat v čj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 kdyby mel nekdo nejaky problem v DC rad pomuzu obcas hraju za otce jako lapyrt tam je jezdim v meste oros je to az ctvrty mesto v pousti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ty jo to vypadá drsně hned stahuju a hraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 jo zkusim to :) nick sumiczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzaaa CZ Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 jdu to skusit nick HonzaaaCZ je tam i silvia s15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 BOŽE BOŽE nebyl by ně+kdo tak hodnej a nedal to třeba na czshare nebo ulož.to mě to stahuje jen 50 kb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 BOŽE BOŽE nebyl by ně+kdo tak hodnej a nedal to třeba na czshare nebo ulož.to mě to stahuje jen 50 kb/s to asi ne spravne se to ma stahovat s jejich stranky www.ijji.com jdu to skusit nick HonzaaaCZ je tam i silvia s15? kazdy mesic pribiva nekolik aut silvii s15 sem tam uz nekde vydel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 k čemu se to vůbec stahuje když je to onlinovka nechápu to vubec nevyznám se v tý hře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 k čemu se to vůbec stahuje když je to onlinovka nechápu to vubec nevyznám se v tý hře to co stahujes jsou mapy a update kolikrat to mam rikat ta hra je vy VYVOJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 stejně tu hru nechápu kde si koupim auto atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 stejně tu hru nechápu kde si koupim auto atd..... zajedes do drive dome a tam si najdes prislusny obchod, obchod s auty je takovej ten jak ma na strese vipera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 jo aha já tu hru ještě ani nehraju no snad na to časem přijdu jinak muj nick ShifterCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 jo aha já tu hru ještě ani nehraju no snad na to časem přijdujinak muj nick Shifter960 na to prijdes je to jednoducha hra drive dome je ta arena u benzinek nezapomen tankovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 na to prijdes je to jednoducha hra drive dome je ta arena u benzinek nezapomen tankovat ten benzin je ale sakra drahej ... vydělám li tr ale ten litr hned utratím na benzin xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 ten benzin je ale sakra drahej ... vydělám li tr ale ten litr hned utratím na benzin xD muzes jezdit na sucho ale pojede ti to maximalne 90 a furt ti tam bude blikat u budiku ze mas prazdnou nadrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 pecka vše už umim je to fakt supr hra hele a stim nickem jsem se spletl menuji se ShifterCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 pecka vše už umim je to fakt supr hra hele a stim nickem jsem se spletl menuji se ShifterCZE tak sup sup at uz jsi 45lvl a zajezdime si v orosu hraju tam obcas za otce jako lapyrt hroznej nick ale je mozny ze kolem vas zrovna projedu ja a ne otec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 ted sem level 5 a je to nedostupný ted tak nemůžu ale je to sranda už mě dva porazili v betlu a jednoho já h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 fakt super hra..hraju za nick Sumiczek..je to strasne navykovy :D.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 kurna mě to ted vubec nefunguje napíše mě to že to je nedostupný kurna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 nevíte někdo jak si měnit vzhled auta a více si ho tunit ?? pár obchodů tam je ale nic tam není EDIT:už vím moc se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts