Zavorka Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 nevíte někdo jak si měnit vzhled auta a více si ho tunit ?? pár obchodů tam je ale nic tam neníEDIT:už vím moc se omlouvám F4 ... p.s.: už mám level 14 a něco přes 6000,- tak zbyva 4000,- založim Crew;) pak by bylo dobry aby mi každej(jestli to jde) poslal nějaký ty kreda ořed vstupem xD at se mi troška vrátí xD EDIT: dluho jsem to psal xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 F4 ... p.s.: už mám level 14 a něco přes 6000,- tak zbyva 4000,- založim Crew;) pak by bylo dobry aby mi každej(jestli to jde) poslal nějaký ty kreda ořed vstupem xD at se mi troška vrátí xD EDIT: dluho jsem to psal xD jj to jde prijedete k sobe a zacnete obchodovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 ok klidně ted budu mít lvl 8 tunil jsem auto tak mám jen 4000 můžu se zeptat k čemu je parts shop ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 uz mam 11 lvl ..ted setrim na novry karo..pecka hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 ok klidně ted budu mít lvl 8 tunil jsem auto tak mám jen 4000můžu se zeptat k čemu je parts shop ???? pokud vím tak na součástky do auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Zajímavé, Zajímavé :D jsem tu znám jako "LanceBass" :) - připiš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Zajímavé, Zajímavé :D jsem tu znám jako "LanceBass" :) - připiš mě seš tam ;) kdo by měl zájem i hrát gunz tak at naíše pak bych kdyžtk přepsat topic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Z nudy jsem se do toho zase pustil no :D Jsem tam jako Sim3to a moc se tam jeste neorientuju ;D. Pozdejc jeste napisu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kdy tam dáme nějakej srázek? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kdy tam dáme nějakej srázek? :D kde vy zacatecnici jezdite v moon palace? muzu prijet z orosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tyvoole to vypadá jako supr hra. asi taky vyzkousim. BTW: Jak mi to asi pude na sestave 2.7GHz, 512MB ramka, Geforce FX5200 (nejhorší 128MB karta)?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tyvoole to vypadá jako supr hra. asi taky vyzkousim.BTW: Jak mi to asi pude na sestave 2.7GHz, 512MB ramka, Geforce FX5200 (nejhorší 128MB karta)?? na plny detaily i rozliseni u tyhle hry je dulezitejsi rychlost internetovyho pripojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tyvoole to vypadá jako supr hra. asi taky vyzkousim.BTW: Jak mi to asi pude na sestave 2.7GHz, 512MB ramka, Geforce FX5200 (nejhorší 128MB karta)?? hele ta graficka karta je náhodou dobrá xD ... já ji měl na starým kompu - sestava: 1.2duron 256ram 128geforce5200 a faral jsem na tom boiling point,doom3,quake4,carbon/most,battlefield2 atd xD kdybych toho compa ještě měl tak bych určitě na něm rozjel i crysis :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 hele ta graficka karta je náhodou dobrá xD ...já ji měl na starým kompu - sestava: 1.2duron 256ram 128geforce5200 a faral jsem na tom boiling point,doom3,quake4,carbon/most,battlefield2 atd xD kdybych toho compa ještě měl tak bych určitě na něm rozjel i crysis :lol: jj bracha ji mel taky a paril na ni vsechno treba carbon mu v poho sel a kamos mel lepsi grafiku a nesel mu takze bacha tahle grafika neni spatna:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kua to me muj komp neutahne xD sakris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kua to me muj komp neutahne xD sakris co mas za komp ze ti to neutahne ta hra je nastavena tak aby si ji zahral kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tak uz to taky parim zatim mam jen lvl 9, ale uz se v tom aspon vyznam. Muj nick ve hre je ryderCZE, tak me tam taky napis. thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kua to me muj komp neutahne xD sakris to neni možný ja mám snad nejpomalejší komp co existuje a jede mi to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 já už sem v tom druhym ne v moonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 já už sem v tom druhym ne v moonu joo jdeto rychle za chvili ses v poslednim meste mimochodem pristi tyden se otvira nove mesto v podzemi a muze tam kazdy takze cekej te vetsi update tato informace je duveryhodna mam ji z nejlepsich zdroju od hrace co ma lvl 90 ten o tom vi vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 pěkný...škoda že to ted moc nehraju na tom asusu to moc nejde...tak aspon hraju gunz ale ten m vydrží tak na hodinu víc hrát nejde bo z toho bolí prsty jak sv*ň xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ja to uz ties hram, moj nick MIRKOOOOO pls date ma do crewu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ja uz tam mam lvl 23 :) Jinak jestli je ta crew tak bych se pridal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ja taky mam lvl 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 tak sem to stahl , nahral , pak to pustim regnu se na tu stranku a prihlasim se , dam PLAY LIVE a... poradte uz si chu konecne zahrat ! :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts