EpiC1468621732 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 zdar mozete si ma pridat EpiC_sk a mozte to tu nejako aktualizovat nech si pridam vsetkych co to tu hravaju? tak po prvej noci hrania zhruba 7-8 hodin som sa dostal na lvl 19 nejakych 35 000 a okolo tych 200 gold coins do crew tak potom ked budete v hre si ma pridajte do priatelov...rozoslal som vsetkym pozvanky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 hraje ještě někdo ... dostal jsem lepší PC tak mi to už jede v pohodě xD mám už asi 28level a kupil jsem si Moster V4 xD z V5 jsem nic nemohl (subaru nebylo na prodej) a ostatní potřebovali min. 31 level :( co vy? xD už jsem založil Crew ale dal jsem blbej název takže 10k v háji a musím čekat ještě pár hodin než založim novou :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 subaru si nemohl koupit protoze si na nej nemel kupon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 ja skoncil kolem lvl 60 :D strasnej stereotyp kdyz muzete zvedat lvl jen prez HUV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Já se regnu, tak se nedivte když budu mít nějaký inteligentní otázky. Hrajete teď někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 taky jsem chtel tuhle hru hrat, ale kdyz jsem ji stahl,nainstaloval a chtel spustit vyskocilo mi tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 subaru si nemohl koupit protoze si na nej nemel kupon. ale mohl ... přes ten bazar ... od někoho jiného :P ... ale jak říkám nebyl na prodej a na ostatní nebyl level :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Můžete mi pomoct ICQ 200032028 dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Tak kdyz o tom mluvite tak si zajedu jeden zavod taky :) Ale jak sem dlouho nehral tak to stahuje 505MB update :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 stve me,ze mi nejsou schopni poslat potvrzovaci email.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Už hraju tak jak se k vám přidam ? Werty_cz muj Nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Páni abych tuto hru popsal, do lvl zhruba 21 delate lvly na misích, do 28 mise + huv. Od lvl 50 děláte 90% na HUV protože mise nemáte... Zbytek hry furt jezdite dokolecka a honite zlodeje... nedomyslene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 lidi vazne nevite co s tou chybou FFFFFFFB ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Tak sem začal a momentálně sem na tom takhle: ID: Sysasysa Current Car: SS Level: 7 Exp: 1 241 Current Mito: 2 728Jediný co mi vadí je že mi to laguje na mym PC trochu. Jak se menuje ten váš CREW že bych se přidal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Tak sem začal a momentálně sem na tom takhle: ID: Sysasysa Current Car: SS Level: 7 Exp: 1 241 Current Mito: 2 728Jediný co mi vadí je že mi to laguje na mym PC trochu. Jak se menuje ten váš CREW že bych se přidal? crew budu zakládat za chvíli :D a chtěl bych abyste mi pak těch pár mito vrátili xD 10k je pro mě moc xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jak vidíš tak moc nemám, ale napiš až to založíš. du hrát a budu čekat. BTW CG že si už plnohodnotnej mod a máš pěknej novej avatar :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ID: G0D_Cz Current Car: Madonna Level: 55 Exp: 240 381 Current Mito: 194 312 CRew mam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Uz taky taham vidim to tak na hodku a pul.... nevim ale nejak to z tech minortu nejede taham nejakejch 120kb/s a max mam 5Mb nevim no ... ale az se regnu poslu svuj nick :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 tak konečně jsem se dostal do 31levelu :lol: a kupil jsem si 350z xD ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 muzu se optat??udelal jsem jen asi 3lvl..ale vubec nevim,kde zjistim kolik mam penez atp..jak se pridam do crew atd atd..nejak tomu nechapu :D mohl by mi to nekdo polopaticky vysvetlit??:D jen tak mimorec..Zavorka..nadhernej avatar..myslim ze se vysplhnes mezi nejlepsi avatary na foru :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Taky by mě zajímalo jak to s těma CREW je. akorát sem zjistil že v driver dome je crew budova tak to asi bude muset dělat nějak tam. Když bych se k někomu chtěl pozvat tak jak se to dělá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Create new crew, lvl need 20+ a 10,000... A tam muzete pak davat i crew wary a jinak G coins (placene za realne prachy) ceska republika nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mohl bych se pridat do nejakeho ceskeho klanu ktery tady zakladate muj nick je FenixCZE diky Jak muzu nekoho vyzvat na zavod kdyz me to nechce pustit do beatlu rooms diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 lidi porad mi to nejde, zkousel jsem to vselijak reinstalovat, znova stahovat a porad ta chyba FFFFFFB, vazne nevite co s tim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 @Rosa: Tak zkus napsat na jejich fórum. tam budou vědět víc než my. @Fenix: Jestli myslíš že tam nemůžeš kliknout na žádnej závod, tak musíš vlevo vybrat jinou třídu, protože standartně to otevře okno pro V3-V6 auta myslim. EDIT: Tak sem už pokročil: ID: Sysasysa Current Car: V4 Monster Level: 25 Exp: 17 053 Current Mito: 5 765EDIT2: Hrajete to nekdo?? Zavroku mam ve friendech, ale ani jednou sem ho tam nepotkal. Kdy to hrajete jestli vubec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts