Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pripojeni WIFI na NDS jde podivne...:-)

Otázka

Odesláno

Ahoj, mam nakonfigurovanou wifi na wep 128bit, 5.kanal, 1Mbit/s rychlost. Browser jede ok (i kdyz pomalu), ale kdykoliv si chci neco pres wifi zahrat (picross, mario kart, club house games), tak se sice pripojim k serveru, ale pri vyhledavani hracu ani tuk. Zkousel jsem to nekolikrat (i continental i worldwide) a zadny rozdil. Vubec nevim, v cem by mohl byt problem, jelikoz pripojeni je ocividne v poradu.

Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym?

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Mam EZFlash V+ a sranda je, ze jsem se pres ten samy router uz pripojil jak u Picrossu tak u Mario Kart, ale tedka jsem si prekonfigurovaval sit a dal jsem do cesty jeste jeden router. Kazdopadne DNS server by mel byt ok, kdyz normalne muzu brouzdat pres DS Browser.

Co jeste NWC potrebuje k behu? Ani nemam nikde blokovane odchozi porty. Prichozi presmerovane samozrejme zadne nemam, ale to by melo byt v poho.

Fakt nevim....:cry:

Se silou signalu ani moc problem nemam, i kdyz je poznat rozdil oproti notasu :-).

Jestli mas problem se pripojit k AP, tak zkus nakonfigurovat vse manualne.

• 0
Odesláno

Tak uz jsem po 2 dnech prisel na pricinu. Problem byl v routeru a jeho zapnutem SPI firewallu. Jelikoz si myslel, ze pakety z WFC nepatri do aktivni komunikace ale do tzv.internet noise, tak je zahazoval.

S DSkem je fakt kriz. Nejenze podporuje jen WEP, ale ani si s nim clovek nezahraje pokud ma zaply SPI firewall (a pokud nechce presmerovavat vsechny UDP porty :-) ).

• 0
Odesláno
Tak ani nevim jak se mi podaqrilo rozchodit WFC hrat mi normalne de ale vetsina homebrew aplikaci co se chteji pripojit k wifi (dsaim, quakeds)

(napr okiwi a dsorganize mi jde) tak se mi seknou pri vyhledavani wifi.Jo a jest ek ds organize tam jak je ten seznam homebrew tak mi z toho de stahovani SILENE pomalu (6Kbps) nevite proc??

Protoze NDS ma pouze 802.11b WiFi a prenosovou rychlost dokonce pouze 2mbit..

• 0
Odesláno

Ono obecne je nejak pripojeni na DSku pomale. I kdyz mam nastaven router na 1Mbit/s, tak rozhodne Opera v DSku nacita stranky o mnoho pomaleji nez prohlizec na notasu. A nevypada to, ze by to bylo malym vykonem DSka. Ale muzu se mylit :-). Kdyz koukam na statistiku prenesenych paketu, tak se DSko docela louda:-).

Neexistuje nejake idealni nastaveni routeru pro DSko? Myslim pokrocilejsi nastaveni jako uroven fragmentace, potvrzovani paketu, atd....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu