Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 4

KARySTAL

Recommended Posts

hmm tak tohle me nenapadlo :) asi mate pravdu mno by me zajimalo co bude za takovy dva roky hry na 4 UMD :D

ne to vymyslijou dvouvrstvy UMD... vis :roll:

zaujimavy postreh, ale to by musela podporovat mechanika PSP, a ta to pravdepodobne nepodporuje... kedze to neexistuje :)

A k tomu GTA na 2UMD, ani by nebolo treba riesit to cez kod, dalo by sa to pomocou sejvu... mozno... ale ani ten kod nie je zly napad, daj si ho patentovat :mrgreen:

A k tomu GT na PSP, tak na to cakam ako na spasenie... aj baterku vraj budeme potrebovat novu, silnejsiu... skoda, ze sa to odklada...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hmm tak tohle me nenapadlo :) asi mate pravdu mno by me zajimalo co bude za takovy dva roky hry na 4 UMD :D

ne to vymyslijou dvouvrstvy UMD... vis :roll:

zaujimavy postreh, ale to by musela podporovat mechanika PSP, a ta to pravdepodobne nepodporuje... kedze to neexistuje :)

A k tomu GTA na 2UMD, ani by nebolo treba riesit to cez kod, dalo by sa to pomocou sejvu... mozno... ale ani ten kod nie je zly napad, daj si ho patentovat :mrgreen:

A k tomu GT na PSP, tak na to cakam ako na spasenie... aj baterku vraj budeme potrebovat novu, silnejsiu... skoda, ze sa to odklada...

ja a na patent seru nejvetsi darek pro me bude kdyz to SA vubec bude... klidnes si to patentujte nekdo jinek ja uz mam koktejlovou zlicku spojenou s brckem :D

Odkaz ke komentáři

Ale mechanika v PSP podporuje dvourstvý UMD :) .

Jinak na GT4 se moc tešim. :D

Mas pravdu, vlastne vsetky UMD su asi dvojvrstvove...

UMD (Universal Media Disc) Specifications

* Dimensions:

o 65 mm tall x 64 mm wide x 4.2 mm deep

o 60 mm disc diameter

* Weight: 10 g

* Capacity: 1.8 GB (single-sided, dual layer)

* Wavelength: 660 nm (red laser)

* Encryption: AES 128-bit

zdroj: http://psp.about.com/od/hardwarefirmware/a/pspspecs.htm

Odkaz ke komentáři

já jsem hlavně zvědavej na final fantasy: tactics..flatout 2 mě bavil jenom na lance ve více lidech takže na psp to bude nuda

Když to bude mít infrastructure mp tak to bude nej. A pokud se to povede tak to dostane všechny závodní hry na PSP.

Odkaz ke komentáři

já jsem hlavně zvědavej na final fantasy: tactics..flatout 2 mě bavil jenom na lance ve více lidech takže na psp to bude nuda

Když to bude mít infrastructure mp tak to bude nej. A pokud se to povede tak to dostane všechny závodní hry na PSP.

a nebo to bude neco jako nascar... :(

Odkaz ke komentáři

Tak je znám datum vydání GT4.Plánováno na 2.července 2007.
Esteze tak :) uz som myslel ze ho naozaj zrusili

gtrelease_qjpreviewth.jpg

Ale ruku na srdce-Ty tomu věříš?
Ano no musim tomu verit uz nas natahuju dlho a kedze GT ktore sa robilo pre PS3 zrusili tak pokracuju v tomto...
Odkaz ke komentáři

Tak je znám datum vydání GT4.Plánováno na 2.července 2007.
Esteze tak :) uz som myslel ze ho naozaj zrusili

gtrelease_qjpreviewth.jpg

Ale ruku na srdce-Ty tomu věříš?
Ano no musim tomu verit uz nas natahuju dlho a kedze GT ktore sa robilo pre PS3 zrusili tak pokracuju v tomto...

jak rika Shadow....nadeje umira posledni! :wink:

Odkaz ke komentáři

no tak snad mate chlapi pravdu ale stejne....treba CoD 3 melo taky vyjit uz na podzim...kamos je mel objednany a pak mu napsali ze si musi pockat ze to odlozili a ze az teda na jare... :cry:
Jo, ale to neznamena ze ze CoD3 ani GT M nevyjde, proste musis pockat :wink:
Odkaz ke komentáři

kamos tlacil ze prej ma rip grand turisma 4 ale on jen asi potil hovna pac mi to nece prej pujcit

hmmm....tvuj kamos rad vypravi pohadky co?? :D

veril bych skoro vsemu ale ze ma GT4...tak to fakt ne hele :D :D

PSP 2.71 TA-082=>1.5+koss prorta pro+obal+UMD-demo disc,LoD:tactic+WRC+SSX:tour+15 DVDiso her + 5CSO +PSP CAmera

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu