Kinder Master King Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 neviete ako si dam botov v CS:S ?? :D mno nevim ja mam steam verzi a tam jsou ofic boti Myslimže je to addbot nebo add_bot do konsole. Citovat
shadow.wizard Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 bot_add_ct bot_add_t aspon mne to takto ide na CS 1.6... Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 nic moc ale todle sem si dal před chvílí proti nejtěším BOTům z NETu a ve hře jsem je nastavil na druhou nejtěší úroveň ..takže docela mazec ..chvílí mě dávali ale pak jsem se rozjel...2School Killer:ty máš STEAM nebo NONSTEAM domluvíme se a dáme nějakou pařbu... co říkáš ;) :twisted: :!: mam STEAM takze zaroven i NS jo muzeme zaparit kdyz tak na mim severu :-) NS - myslíš natural selection? To taky hraju, daleko lepší než cs ns mysli podle me non-steam ;) Citovat
myschoo Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 lol boti sa davaju hned na zaciatku pri zakladani hry :D inak omg to su nejaky kalici vzdy tak na 1ranu ma dali Citovat
mootoo Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2007 :D ja som mal takych co ti brokom zadelili hlavu cez pol mapy docela nehratelny Citovat
D4X Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 hehe... s botama mam fotku 500:1 :D napisu kamosovi at mi ji posle a pak ji sem snad dodam Citovat
gugoslav Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 hehe... s botama mam fotku 500:1 :D napisu kamosovi at mi ji posle a pak ji sem snad dodam njn s botama... Citovat
Rune Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 :dozey: termixi ty boty znam :D s nima tak obcas hraju :D Citovat
zuzkys Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 Tak hodím i já nějaký screeny, není to sice nic extra ani record, ale nestydím se za to :D Jinak jméno 2U2KY5 kdyby to někdo méně chápavý nechápal :D Citovat
sAintRK Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 shadow neuraz sa ale na botoch dat take skore je dost lahke a este ked mas botov pri sebe no neviem no ale inak pekne ked hravam dakedy proti botom tak 1 sam proti 10 asi a tak vecsinou 100 ku 0 Citovat
sAintRK Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 no skusim, idem na vec zapni konzolu tymto ";" a napis bot_add ct/t a idu ti ale nastav si predtym mp_limitteams 0 a mp_autoteambalance 0 , restart (sv_restartround 1) az potom nahod botov pokial ich mas nainstalovanych pre lepsi chod Cska si nastav cl_cmdrate 101 a cl_updaterate 101 a rate 25000. ak ces aby sa ti nerozsirovalo mierenie napis cl_dynamiccroshair 0 , peniaze mp_startmoney a napis si sumu restart a nabehnu ti , sa mi vid to je asi vse :D Citovat
Rune Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 shadow neuraz sa ale na botoch dat take skore je dost lahke a este ked mas botov pri sebe no neviem no ale inak pekne ked hravam dakedy proti botom tak 1 sam proti 10 asi a tak vecsinou 100 ku 0 boti mohou mit i pomerne velkou obtiznost tys si je dal asi na nejlehci obtiznost a ten tvuj obrazek je taky zajimavej mas skore 100:0 Boti nemaji skoro zadne smrti ten prvni ma 1Frag a ty mas smrti nula Citovat
sAintRK Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 mam ich na 2 ke toe asi medium no haluz to som si nikdy nevsimol :) tak aby ste nemyslely ze som klamar idem zakalit a scrennem vam picture :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.