Tedkom stahuju hafo filmu a dnes posilam jeden fil do psp a hodi mi to eror ze at skontroluju cestu k souboru(souborem v pc to neni skousel sem i jine veci poslat a nic) ..Ale zase jak posilam mp3 tak to jde ale vetsi soubory ne-vzdy prestane blikat ledka a v pc se zastavi ten bar kopirovani a za chvili to hodi ten eror a z5 do psp se nedostanu -jen jak dam o a znova usb(v psp)...
Moznosti ktere sem skousel:
-jiny memory stick (nic)
-format MS v PC/PSP (nic)
-format flash1 (nic)
-zkousel sem ty vetsi soubory poslat vicekrat - cca15 (nic)
-zkousel sem posilat z psp soubory do pc (500mb) a slo vse v pohode!!
Muze to byt asi???:
-tim ze sem si poustel ty filmy a tim dlouho pouzival ctecku MS a tim ji podelat
-neco z ovladacema v pc
-neco ve flashich
Mam psp fat 4.01 M33-2 a MS pro duo 2GB a 1GB ktere mi jeste vcera fungovaly skvele
plis cim to muze byt
EDIT: ten soubor se kopiruje asi tak do ctvrtiny a pak ten eror
EDIT2:tak sem skusil druhy USB port a fakci to super takze to bude ovladacema( 8) ) nebo usb( :ziped: )-pls moh by tu nekdo dat link na ty ovladace (win xp). hledal sem to tady a nic sem nenasel a na google se mi nechte farat at nestahnu viry(podruhe:cheesygrin:)
Otázka
Sudzi
Tedkom stahuju hafo filmu a dnes posilam jeden fil do psp a hodi mi to eror ze at skontroluju cestu k souboru(souborem v pc to neni skousel sem i jine veci poslat a nic) ..Ale zase jak posilam mp3 tak to jde ale vetsi soubory ne-vzdy prestane blikat ledka a v pc se zastavi ten bar kopirovani a za chvili to hodi ten eror a z5 do psp se nedostanu -jen jak dam o a znova usb(v psp)...
Moznosti ktere sem skousel:
-jiny memory stick (nic)
-format MS v PC/PSP (nic)
-format flash1 (nic)
-zkousel sem ty vetsi soubory poslat vicekrat - cca15 (nic)
-zkousel sem posilat z psp soubory do pc (500mb) a slo vse v pohode!!
Muze to byt asi???:
-tim ze sem si poustel ty filmy a tim dlouho pouzival ctecku MS a tim ji podelat
-neco z ovladacema v pc
-neco ve flashich
Mam psp fat 4.01 M33-2 a MS pro duo 2GB a 1GB ktere mi jeste vcera fungovaly skvele
plis cim to muze byt
EDIT: ten soubor se kopiruje asi tak do ctvrtiny a pak ten eror
EDIT2:tak sem skusil druhy USB port a fakci to super takze to bude ovladacema( 8) ) nebo usb( :ziped: )-pls moh by tu nekdo dat link na ty ovladace (win xp). hledal sem to tady a nic sem nenasel a na google se mi nechte farat at nestahnu viry(podruhe:cheesygrin:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts