Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co již víme o PSP-3000?


none

Recommended Posts

V červnu tohoto roku se na fóru PSP China objevily první neoficiální obrázky herní konzole PSP-3000, které vzbudily nejednu žhavou diskusi. Hlavním tématem spekulací pak byla pravost oněch fotografií, jež společnost Sony následně vyvrátila a označila je za rumor. Jak se ale před pár dny ukázalo, Sony se nevyjádřila pravdivě a po jejím oficiálním oznámení vydání PSP-3000 můžeme s čistým svědomím řici, že fotografie z PSP China skutečně zobrazovali model PSP-3000. Co všechno však o této nové modelové řadě víme?

Více na http://www.pspgamer.cz/content/view/89/1/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omg, vy jste idioti (s prominutim..), kdyz uz tak sbesile odpovidate na topici a rejpete do nich, napado vas podivat se na sekci?

Novinky z PSPGamer.cz.. takze chill out, tohle je upozorneni na clanek z pspgamera, takze je to uplne v poradku, ikdyby tady bylo X topicu o danem tematu, je to proste jen pozvanka na pspgamera /rss ctecka jakoby/ :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel koukám, že stále existují jedinci, kteří mají méně mozkové kapacity než sáček myšího trusu.

Téma se jmenuje Novinky z PSPGamer.cz a jedná se o oznámení nových článků na portálu PSPGamer!! Nejedná se o další topik na téma PSP-3000 ale o ohlášení článku na portálu.

Navíc se jedná o článek, který sumarizuje veškeré informace o PSP-3000, které se zatím objevily.

Takže prosím pitomce, blbečky a mentálně zaostalé, aby se přestali vyjadřovat ve stylu: "to je starý, to známe, to už tu je.."

Topiky si hlídejte ve fórech k tomu rčených, tady nejde o super aktuálnost, ale o seznam toho, co se na PSPGameru objevilo. Maucta!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu