Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

medal of honor 2 po netu ve 20:00

perrek

Recommended Posts

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

čauwec daly byste někdo dneska večer medala?? ale vůbec nevím jak se to spouští mám psp týden...:D

mno mas vubec na psp pristup na net???mas tam infrastructure multiplayer atam se zaregistrujes na EA nation.potom pouzijes ten ucet, a v lobby si vyberes hru...

EDIT:jo a dneska nevim jak to stihnu tak to nekdo zalozte ja sedyztak pridam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč ste odešli? já jdu jíst kdyžtak se za chvíli připojím...

to s tím cheatem si děláš srandu ne??? zkus jednou server s názvem public cca v 12 večera uvidíš borce ;-) tvle kdyybch cheatoval->tak ti dám hedku na ránu to mi věř-> garantem do prsou 4 rány a kaput ;-)

Odkaz ke komentáři

musim se zastat eRika ze jako fakt neni cheater...jestli se vam zda ze cheatuje tak zkuste taky pomyslet na to ze to fakt asi umi protoze hodne hraju s nim...kdyz v noci nemuzu spat, zapnu psp a chci si zaparit medala po netu najdu mistnost eRikCZEch nebo jak se to pise...fakt eRik si to dava ne protoze by chtel cheatovat ale proto ze ho to bavi hrat a tak se chce zdokonalovat.BTW rikal ze medala nikdy neprosel celyho

Odkaz ke komentáři

Takže jsem si řekl, že by bylo možný udělat takovej "napůl návůdek a napůl výzvu"...

(Nastavení internetu, jak přes wifi klíč, tak přes wifinu v PSP, zjistíte v sekci Tutoriály)

Poté se stačí jen spustit hru=> Multiplayer=> Infrastructure (tam se připojit na Vámi zvolenou síť) zaregistrovat se na EA, zvolit zemi (někde by tam mělo být zip/bla bla code, to vyplťe třeba, jako své heslo pro lepšího pamatováka) atd atd (bezplatně), a pak už jen na svém profilu budete zkoumat, buď informace a nebo použijete možnost => "LOBBY", tam si najdete server masakr (nebo jakýkoliv jiný pro pořádnej trenal icon_wink.gif), zadáte heslo a hurá už paříme spolu icon_041.gif.

Budu se snažit tam být každej večer v 20:05 připojenej...ale za chvíli začíná floor. sezona, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby tu místnost zakládal i někdo jiný, když to já nestihnu, samozřejmě pod stejným názvem a heslem, aby to bylo dostupné....každý den pro nás, který checkujem tenhle topic...

Tenhle článek je umístěn i na jiném webu, pod jiným nickem, ale je můj.

Dodadek kapitána: nesmíte mít origoš jinak si s náma nezahrajete :-D

Odkaz ke komentáři

Takže jsem si řekl, že by bylo možný udělat takovej "napůl návůdek a napůl výzvu"...

(Nastavení internetu, jak přes wifi klíč, tak přes wifinu v PSP, zjistíte v sekci Tutoriály)

Poté se stačí jen spustit hru=> Multiplayer=> Infrastructure (tam se připojit na Vámi zvolenou síť) zaregistrovat se na EA, zvolit zemi (někde by tam mělo být zip/bla bla code, to vyplťe třeba, jako své heslo pro lepšího pamatováka) atd atd (bezplatně), a pak už jen na svém profilu budete zkoumat, buď informace a nebo použijete možnost => "LOBBY", tam si najdete server masakr (nebo jakýkoliv jiný pro pořádnej trenal icon_wink.gif), zadáte heslo a hurá už paříme spolu icon_041.gif.

Budu se snažit tam být každej večer v 20:05 připojenej...ale za chvíli začíná floor. sezona, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby tu místnost zakládal i někdo jiný, když to já nestihnu, samozřejmě pod stejným názvem a heslem, aby to bylo dostupné....každý den pro nás, který checkujem tenhle topic...

Tenhle článek je umístěn i na jiném webu, pod jiným nickem, ale je můj.

Dodadek kapitána: nesmíte mít origoš jinak si s náma nezahrajete :-D

Kdyz uz to mas tak pekne rozepsany tak by se hodilo dat i nejaky funkcni odkaz na hru nebo aspon ze ktereho topicu ji ztahout.Nechci vubec prudit ale mel jsem dve verze hry kterym ihned po nacteni k jakekoli mape spadlo pripojeni az treti verze hry me fungovala.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu