MIRKOOOO Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 je tam teraz niekto? ak tam bude viac tak sa pripojim, tak kolko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 ja mam nick GermanHater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Hey lidi sorry ja jsem usnul :-D,tak dáme dneska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomf11 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 čauwec daly byste někdo dneska večer medala?? ale vůbec nevím jak se to spouští mám psp týden...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 čauwec daly byste někdo dneska večer medala?? ale vůbec nevím jak se to spouští mám psp týden...:D mno mas vubec na psp pristup na net???mas tam infrastructure multiplayer atam se zaregistrujes na EA nation.potom pouzijes ten ucet, a v lobby si vyberes hru... EDIT:jo a dneska nevim jak to stihnu tak to nekdo zalozte ja sedyztak pridam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Už loguju, zkoumám zada je místnost jinak normál zakládám masakr sewers ze začátku a dm heslo lovepsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 no bezwa tak uz to vytvor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Super od zejtřka se budu klíďo účastnit každé hry, nemám teď baterku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 no bomba zda se mi ze eric chetuje pro ostatni pripojte se do mistnoste masakr heslo lovepsp ted jsem tu mistnost vytvoril tak se pripojte hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 proč ste odešli? já jdu jíst kdyžtak se za chvíli připojím... to s tím cheatem si děláš srandu ne??? zkus jednou server s názvem public cca v 12 večera uvidíš borce ;-) tvle kdyybch cheatoval->tak ti dám hedku na ránu to mi věř-> garantem do prsou 4 rány a kaput ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 bylo prijemny ze sebe udelat zivej terc timto zdravim eRikczech a trochu potrenuju nez se zase ztrapnim cago. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 hej lidi já tu mapu nemůžu najít jak hledam tak hledam a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 musim se zastat eRika ze jako fakt neni cheater...jestli se vam zda ze cheatuje tak zkuste taky pomyslet na to ze to fakt asi umi protoze hodne hraju s nim...kdyz v noci nemuzu spat, zapnu psp a chci si zaparit medala po netu najdu mistnost eRikCZEch nebo jak se to pise...fakt eRik si to dava ne protoze by chtel cheatovat ale proto ze ho to bavi hrat a tak se chce zdokonalovat.BTW rikal ze medala nikdy neprosel celyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 date nekdo hru ted uz jsme si to z erikem virikaly ;) ted bych si celkem zahral sweers ale ve vice lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 date nekdo hru ted uz jsme si to z erikem virikaly ;) ted bych si celkem zahral sweers ale ve vice lidech určitě ;-) já jdu Perry doufám taky :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 tak bezva mistnost masakrCZ heslo lovepsp vytvarim ja! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 no nic no s váma já si asi nezahraju pač mam origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 no nic no s váma já si asi nezahraju pač mam origo tak si to sosni z netu ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Ma aj origo FW asi žee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 viz jeho podpis... už sme to checkovali a nejde to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 tak co jdeme hrat nebo co?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 my už hrajem ;-) zas masakr lovepsp jdu se najist hned z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 aha jdu se pripojit :D EDIT:uz me to nebavilo sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Takže jsem si řekl, že by bylo možný udělat takovej "napůl návůdek a napůl výzvu"... (Nastavení internetu, jak přes wifi klíč, tak přes wifinu v PSP, zjistíte v sekci Tutoriály) Poté se stačí jen spustit hru=> Multiplayer=> Infrastructure (tam se připojit na Vámi zvolenou síť) zaregistrovat se na EA, zvolit zemi (někde by tam mělo být zip/bla bla code, to vyplťe třeba, jako své heslo pro lepšího pamatováka) atd atd (bezplatně), a pak už jen na svém profilu budete zkoumat, buď informace a nebo použijete možnost => "LOBBY", tam si najdete server masakr (nebo jakýkoliv jiný pro pořádnej trenal ), zadáte heslo a hurá už paříme spolu . Budu se snažit tam být každej večer v 20:05 připojenej...ale za chvíli začíná floor. sezona, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby tu místnost zakládal i někdo jiný, když to já nestihnu, samozřejmě pod stejným názvem a heslem, aby to bylo dostupné....každý den pro nás, který checkujem tenhle topic... Tenhle článek je umístěn i na jiném webu, pod jiným nickem, ale je můj. Dodadek kapitána: nesmíte mít origoš jinak si s náma nezahrajete :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Takže jsem si řekl, že by bylo možný udělat takovej "napůl návůdek a napůl výzvu"... (Nastavení internetu, jak přes wifi klíč, tak přes wifinu v PSP, zjistíte v sekci Tutoriály) Poté se stačí jen spustit hru=> Multiplayer=> Infrastructure (tam se připojit na Vámi zvolenou síť) zaregistrovat se na EA, zvolit zemi (někde by tam mělo být zip/bla bla code, to vyplťe třeba, jako své heslo pro lepšího pamatováka) atd atd (bezplatně), a pak už jen na svém profilu budete zkoumat, buď informace a nebo použijete možnost => "LOBBY", tam si najdete server masakr (nebo jakýkoliv jiný pro pořádnej trenal ), zadáte heslo a hurá už paříme spolu . Budu se snažit tam být každej večer v 20:05 připojenej...ale za chvíli začíná floor. sezona, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby tu místnost zakládal i někdo jiný, když to já nestihnu, samozřejmě pod stejným názvem a heslem, aby to bylo dostupné....každý den pro nás, který checkujem tenhle topic... Tenhle článek je umístěn i na jiném webu, pod jiným nickem, ale je můj. Dodadek kapitána: nesmíte mít origoš jinak si s náma nezahrajete :-D Kdyz uz to mas tak pekne rozepsany tak by se hodilo dat i nejaky funkcni odkaz na hru nebo aspon ze ktereho topicu ji ztahout.Nechci vubec prudit ale mel jsem dve verze hry kterym ihned po nacteni k jakekoli mape spadlo pripojeni az treti verze hry me fungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.