perrek Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Kdyz uz to mas tak pekne rozepsany tak by se hodilo dat i nejaky funkcni odkaz na hru nebo aspon ze ktereho topicu ji ztahout.Nechci vubec prudit ale mel jsem dve verze hry kterym ihned po nacteni k jakekoli mape spadlo pripojeni az treti verze hry me fungovala. takže dodavam link na MEDAL OF HONOR HEROES 2 kterej sem si stah ja a parim spolu s eRikem...jde v pohode...vsechny mistnosti jsem v klidu nasel...takze he to v cso, tim padem heslo neni zadny... http://uloz.to/658643/psy-moh2.cso NENI TO MUJ UPLOAD!!!!NASEL SEM TO TADY NA FORU.JE TO UPLOAD OD FAKEho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Omlouvám se, ale předpokládám, že každej normální člověk (až na mě :-D) nejdřív hru dohraje apsoň na greena, aby znal aspoň, co a jak se ovládá...-> by hru měl někde mít ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Takže o víkendu bylo VOLNO! )Ale teď začnem zas pařit! a Pořádně a určitě všichni! Sraz to samý...kdy to samý a kde to samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 zkusim se dnes pridat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 jde nekdo ...????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Někdy se nepoštěstí...já např. jezdím teď ze školy až v 22 totál mrtvej :-! po sportech většinou...no a navíc teď jedu od dneška na 12 dní k moři...takže čuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Tak a to je konec naší lig :-D Už nikdo nehraje...já nemám psp, aspoň prozatím teda, ale stejně už nikdo nehraje, takže je to šumec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 skoda no je tady problem sehnat par spolehlivejch lidi a ani normalne si uz poradne nezahrajes,protoze je snad kazdej treti cheater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jóóó máš pravdu dneska neni v podstate sance si poradne zahrat...ne kazdej ma porad cas a kdyz paris nakej jinej server tak je tam precheatovano...skoda ze to padlo byla to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 kdyby někdy se to domluvilo trošku víc dopředu tak bych se přidal taky:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 zahrame moha 2 dnes? o 20:30 zakladam miestnost z nazvom pspzone a heslo bude zone ak sa nik nepripoji do 10 min tak odidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Myslim si že když si přečteš předchozí post tak ti dojde že tam budeš sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 tak zajtra o 20:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Zkus se dohodnout spíš na víkend. To už lidi stihnou i napsat. Takhle je to takový moc hr podle mě. PS: Kdybych měl doma fungující WiFi, tak si to stáhnu a du hrát taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 dneska o 20:30 sa zacina , ak nik nepide tak potom niekedy cez vykend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 já bych si to klidně zahrál tam kde sem teď žiju díky WIFI signálu jinak bych ani net nemel ale klidne si MOHH2 zase zopakuju. ale az tak ze tyden ted mam moc prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Chci se zeptat kolik hraje MoH lidi online ?? ze bych si to taky stahl a zaparil s vama ... jeste jsem to nehral jen jedno demo a libilo se mi to tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ja budem mat v najblizsich dnoch doma wifi tak sa tesim na vas xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 tak cez vykend sa hra , a ludi je tam online tak 100-200-300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak to je dobry ... uz jsem to dotahnul tak dame dnes nebo o vykendu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 tak dnes o 20:30 alebo niekedy zajtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 jj ja bych klidne zaparil ale budu to lamit jsem to teprve vcera stahl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Dovolim is říct, že jsem hrál nejlíp z těch 5 kluků, co sme hráli každej den...Ale dneska už hraje max 1 :-P :-D A já ani nemám psp ;-) (respektive furt nemám display) Ale do Vánoc snad seženu a zapaříme 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Čabas zahrál bych s váma aj wifi mám ale když si pustím MOH 2 a dám multiplayer tak tam mám na možnost jen Ad-hoc pro 7hráču....žádný Infrastrukture mod tam nemám:-// poradíte někdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak to máš asi nějakou pošahanou verzi. Zkus stáhnout jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.