Rhapsomanijak Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Mam dotaz mam diablo z psx ale vzdy zkoncim pri nacitani tam se mi to sekne nevite nekdo co stim ?? (jestli to tu nekde je tak se omlouvam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 jediná možnost je přes POPSloader ; vybrat POPS pod kterým běží korektně .. vše v tutoriálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ok mrknu se diky za tak rychlou odpoved :) Edit: stejne mi to nejak nefacha pres ten PoPsloader ale nemam Iso toho diabla mam jen Bin a Eboot celkem to zabira asi 600 MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 A skusal si vsetky verzie popsloaderu? Rovnaky problem ako ty som mal s inou psx hrou a po zmene popsloadera na verziu 3.71 mi to pri loadingu nezamrzlo :P Keby si nevedel ako zmenit verziu popsu ked si si ju uz pri prvom spusteni zvolil, tak pri spusteni hry drz tlacitko R ;). A format eboot je ok, psx hry su len v tejto "forme" afaik:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 jj ale vypadato ze to mam zpravne nakopirovane vschno a misto ikony hry se mi tam objevi "3.02 OE-B update" tak se celkem bojim neco delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Abych nezakladal novy topic zkousel jsem to pres program PSX2PSP ale pry na to potrebuju hru ve formatu ISO ale to u toho Diabla vubec nebylo byl tam jen EBOOT a Keys takze z toho usuzuji ze tu hru musim mit v ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 žádný ISO nepotřebuješ...PSP přehrává PS1 hry v EBOOT.PBP formátu ... prostě jen ten eboot a keys nakopíruj do PSP/GAME/DIABLO/ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 jj to jsem prave udelal a sekne se mi to pri loadingu dela to i u FF7 ale u NFS 5 ne takze predpokladam ze za to muze muj CFW 3.90 M33 nebo to nekdo rozjel na tomto CWF ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 no jak sem řikal..s POPSloader ti to pojede..musíš vyzkoušet všechny verze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rhapsomanijak
Mam dotaz mam diablo z psx ale vzdy zkoncim pri nacitani tam se mi to sekne nevite nekdo co stim ?? (jestli to tu nekde je tak se omlouvam)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts