radator Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 me to porad jede- az nekdo neco koupi dajte vedet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Stranka bezi ale nad funkcnosti celeho obchodu radeji budu premyslet potichu :)...Ta cena NENI zas tak nerealna (v dnesnim svete je VSE silene predrazene...silene marze dane atd atd...) takze kdo vi jestli je funkcni)))..az nekdo neco koupi at da vedet! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 JJ uz bezi aj mne ale preco si myslim ze je to o*eb : 1. male ceny (to uz asi vsetci vieme :lol: ) 2. na tej stranke mi nejako chyba diskusia, forum, commenty proste nieco kde mate kontakt s kupujucimi atd... No podla mna je to cele blbost. Uz len to ze tam nepredavaju veci pod urcitu cenu. Proste lacno (na vyskusanie) napr. pametove karty atd. tam nic nekupite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 JJ uz bezi aj mne ale preco si myslim ze je to o*eb : 1. male ceny (to uz asi vsetci vieme :lol: ) 2. na tej stranke mi nejako chyba diskusia, forum, commenty proste nieco kde mate kontakt s kupujucimi atd... No podla mna je to cele blbost. Uz len to ze tam nepredavaju veci pod urcitu cenu. Proste lacno (na vyskusanie) napr. pametove karty atd. tam nic nekupite. hlavne nevim jak mi z -_- prijde cela motorka teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 hlavne nevim jak mi z -_- prijde cela motorka teda :D leteckou dopravou v bublinkové obálce :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ja bych jim neveril a jak se chcete slozit na vec kterou bude pak mit jenom, 1 clovek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ja bych jim neveril a jak se chcete slozit na vec kterou bude pak mit jenom, 1 clovek :D To jsem po pravde teda nepochopil... Asi mel namysli ze to pak prodame a zase si penize budeme vracet :D (pade sem pade tam ... ;D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 četli jste: ???:arrowd: Import Taxes Aocry don't add taxes, VAT, or other hidden charges. You pay us what you see on the order screen, i.e. goods subtotal + shipping cost(for some of the products, 10% charges will be taken if you buy a single).We will send out goods by gift form, so when the goods arrive you of nation, you also not the demand pay a tariff. Jestli to chapu tak pokud mate koupeny jenom jeden predmet tak zaplatite +10% .... a jinak zadny jiny taxy tam nejsou a po zaplaceni vam prijde balik jako darek takze zadne dane jestli to spravne chapu;) :D EDIT:moje ANJ neni nejlepsi:roll:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Import TaxesAocry don't add taxes, VAT, or other hidden charges. You pay us what you see on the order screen, i.e. goods subtotal + shipping cost(for some of the products, 10% charges will be taken if you buy a single).We will send out goods by gift form, so when the goods arrive you of nation, you also not the demand pay a tariff. Aocry nepridava poplatky, DPH, nebo jine skryte poplatky. Platite nam jenom to co vidite. To co si koupite + postovne (pro nektere veci platite 10% pokud si koupite jeden kus) Posleme balik jako darkovy, takze kdyz vam balicek prijde do vasi zeme tak nebudete platit tarifu. Doufam ze jsem to prelozil dobre no :) Asi nejlevnejsi je tohle : klavesnice a mys za 17 dolaru http://www.aocry.com/views.asp?hw_id=1150 Hmm zajimavi kdyz se zamyslite nad tim ze Iphone je ted novinka a je vsude drahy tak ze je i tam docela drahy s pomerem k ostatnim mobilum (i stary iphone je drahej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Hosi je to blbost hlavne se nenchte nachytat schvalne by bylo dobre neco si objednat a zjistit jaky citlivy udaj po vas budou chtit EDIT: no kdyby to nebyl scam tak bych urcite sel do objednavani kytary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 lol tam bych si nekoupil ani ponozky :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ja si myslim ze to zas tak zhave nebude ... vyrobni cena elektroniky je strasne nizka ... strelim baj oko ... vyrobni cena iphonu nepresahne 200 kc ... je mozne ze jestli to maji nekde primo z tovaren nebo z nejakych jinych zdroju tak je mozne ze cena muze byt tak nizka ... osobne bych to skusil ... asi si koupim ipoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jak psal Bobo, normální ceny jsou opravdu přemrštěné (hlavně u ifašistů), jinak obchod je to zajímavý.. asi nezbývá nic jiného, než aby to někdo zkusil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Ale proc by zase byl v tom seznamu SCAM stranek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ja si myslim ze to zas tak zhave nebude ... vyrobni cena elektroniky je strasne nizka ... strelim baj oko ... vyrobni cena iphonu nepresahne 200 kc ... je mozne ze jestli to maji nekde primo z tovaren nebo z nejakych jinych zdroju tak je mozne ze cena muze byt tak nizka ... osobne bych to skusil ... asi si koupim ipoda bobo tak to prubni :) a kup ipoda jak psal Bobo, normální ceny jsou opravdu přemrštěné (hlavně u ifašistů), jinak obchod je to zajímavý.. asi nezbývá nic jiného, než aby to někdo zkusil :) ifašisti, to se mi líbí :lol: Apple většínou nemá nic navíc, tam se tvrdě platí za vzhled, který se mi taky nelíbí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ja si myslim ze to zas tak zhave nebude ... vyrobni cena elektroniky je strasne nizka ... strelim baj oko ... vyrobni cena iphonu nepresahne 200 kc ... je mozne ze jestli to maji nekde primo z tovaren nebo z nejakych jinych zdroju tak je mozne ze cena muze byt tak nizka ... osobne bych to skusil ... asi si koupim ipoda No chcem videt ako sa odvazis poslat tam peniaze kedze sa samozrejme plati vopred na ucet/cez paypal :D Ale inac budes dobry ked to vyskusas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 nintendo wii za 1794kc se mi zda nerealny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Me ten clovek prez ten MSN porad premlouva :D Tady je i nejakej ten cinskej certifikat :D LOL! LMAO! (laughing my ass off xD) cinskej certifikat, to jsem zvedavej jak si overis ze je pravej a ze to neni menu z restaurace looool xD :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 bobo zkus tam toho ipoda koupit...mě by to celkem zajímalo...jak to bude a pokud by se ten e-shop ověřil tak mužem koupit všechno dohromady aby jsme platily malý poštovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 LOL! LMAO! (laughing my ass off xD)cinskej certifikat, to jsem zvedavej jak si overis ze je pravej a ze to neni menu z restaurace looool xD :lol: google translate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 google translate? Tak tam ty znaky natukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 nj, chtělo by je to elektronické.. tam to je jakýsi scan certifikátu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Kazdopadne pokud se BOBO neboji tak at do toho jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Kazdymu se tady zda stranka mozna realna a kazdymu se ceny libi ale zatim zadny thx? :D. Btw jestli to skusis bobo tak respect :D Mozna skus tu klavesnici a mys, to je nejlevnejsi co tam maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Mam navrh s tymi certifikatmi jak to prelozit. Pouzite programy ktore sa pouzivaju ku scannerom na rozpoznavanie textu . Ta technologia sa vola OCR tak neco skuste najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.