doommaster01 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Dobry den... Mam objednano asi 50 polozek z DealExtreme nevite nekdo kdy by mi to melo prijit? A poprosim o vase zkusenosti s timhle e-shopem dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 50 polozek? :D Doufam ze sis tam zadal aspon tu slevu :D. Jinak by ti to melo prijit tak do 2 tydnu a jsem s tim e-shopem velmi spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 7-14 pracovních dní..stačí kouknout do help ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ok dekuji.. A jeste mensi otazka pro ty co tam kupovali neco drazsiho...Platili ste clo? Edit: Ehm jakou slevu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 No ja jsem kupoval vzdycky jen do par dolaru ale vic veci. Prisel mi pekne objemnej balicek, byl otevrenej ale nic jsem neplatil. Ok dekuji.. A jeste mensi otazka pro ty co tam kupovali neco drazsiho...Platili ste clo?Edit: Ehm jakou slevu ? Kdyz objednavas vic kusu neceho (treba kabelu) tak mas slevu 3 a vice kusu takova cena, 5 a vice kusu takova cena, 10 a vice kusu takova cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Aha... tak to nehrozi.. sme se domluvili s kamosema a kazdej si tam neco nabral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.