Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Too Human


roarbb

Recommended Posts

Zdravim priaznivcov RPG

mam otazku. Ak splnim quest ktory obsahuje kazda CHARMa staci ze ju mam v inventary alebo treba aby bola active? Kedy pridava bonus?

Druha otazka: Da sa nejako doplnat zivot okrem tej vlastnosti regenerate?

Inak hra ma prijemne prekvapila. Je mi jedno ake ma hodnotenia. Na ovladanie sa da zvyknut mne to trvalo par hodin po ktorych som to chcel vypnut a uz sa k hre nevratit. Ale potom ma to zacalo bavit. Grafika je trochu stereotyp ale nie je skareda :) Nahovorene hlasy su uzasne, co sa ale o hudbe a o jej dynamike povedat bohuzial neda. Celkovo ale pôsobi dobrym dojmom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Charmy jsou aktivní jen ty dva v horních slotech. Ostatních 20 (víc jich mít nemůžeš a potřebuješ li nový, musíš nějaký vyhodit) tam leží jen tak ladem.

Pro aktivování musíš mít charm v aktivním slotu. A splnit onen quest. A navíc tam narvat potřebný runy. (runy se dávají jen do prvního levelu. Do druhýho a třetího levelu už musíš dávat splněný charmy nižších leveů - takže aktivovat tier3 je těžký, ale stojí prý za to).

Potom dokud ten splěnnej charm (jak quest, tak všechny runy hotový) bude v aktivním slotu, tak bude dávat bonus - buď na zbran a nebo zbroj (takže funguje na ty který zasáhneš nebo na ty který zasáhnou tebe).

Někd je těžký se rozhodnout jestli mít aktivní charmy a nebo pořád plnit nový (a tím nemít aktivní žádnej) aby měl člověk zásobu hotovejch do LVL2 charmů.

Léčit se asi moc nedá. Podle recenze je t3 charm kterej tě léčí. Ale je trošku náhodnej takže se na něj dá spolíhat jako na dropy. Lepší je našprtat komba a nenachat si zdraví vůbec sebrat :-) A nebo vzít bioinženýra.

BTW - přes noc vyšla první cz recenze: www.tinyurl.com/t-human

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Glutton dakujem za vysvetlenie. Pomohlo :) Len ma pri hrani too human trochu zarazil koniec. Nemyslel som ze to bude take kratke. Playtime som mal okolo 12 hodin :( ale koniec napoveda o dalsom pokracovani. Skoncil som niekde pri 29 lvl za tu neutralnu postavu. Teraz hram za berserkera a je to ovela vacsia zabava :)

Keby mal niekto zaujem o manual najdete ho tu >> MANUÃL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Manul pěknej. Proti tomu malýmu v český verzy mnohem lepší.

Příběh končí nijak, protože je to plánovaný jako trilogie podobně jako Mass Effect.

Není špatný si počíst něco o mytologii (třeba na tom samým odkazu jak jsem dával na recenzy je toho dost) - hodně to pomůže pro pochopení detailů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
Cus lidi. Uz to hraju nejakej den a nemuzu zaboha prijit na to, jak v tom Cyber svete odstranit takove ty fialova chapadla nebo co to je. Vite nekdo, jak na to?

odstrani se az dyl kdy se budes na stejne misto vracen s novou schopnosti pomoci ktere budes moct ty fialove cary odstranit...aspon ja jsem je takhel v nakych mistech odstranil...pote co dohrajes poprve hru muzes hrat znova a postavu dale vylepsujes a prochazis mista ktery jsi predtim mel temy chapadly zablokovane....ale u me too human skoncil....hratelnost dobra...ale provedeni stromu zkusenosti totalne naprd...kdyz si muzu kdykoli predelat strom za minimalni poplatek...tak je to onicem...nema pak smysl hru hrat za stejnou postvu znova s jinym zamerenim zkusenosti kdyz si je muzu behm hry libovolne prehazovat sem a tam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu