Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem neaktivni wifi na PSP

Otázka

Odesláno

Ahoj mam problem,až doted mi vše na PSP fungovalo,jenze dneska sem přišel domu a zapinam psp že pujdu na ICQ přes AFKIMa.Jenze napsalo wifi conection failed,tak sem vlezl normalně do nastaveni internetu v PSP a dal jsem <scan>,ale misto toho aby to našlo site nebo aspon napsalo že nic nenašlo to vyhodilo hlašku ´´An internal error has occurred(80410A0B)

Poradite mi co s tim?

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zkusil bych jeste reinstalaci CFW, ci format flash1, ale toto vypada na HW chybu -> reklamace, ci rezobrat (prijdes o reklamaci) a koupit novy WiFi modul (napr. na dealextreme.com)..

Skusim teda reinstal z 4.01 m33-2 na 3.90 m33

a uvidim,ale chybu to zacalo hazet z niceho nic,muzu to tak udelat?

EDIT:to nejde poradi mi nekdo co mam delat jak mam reinstalovat firmware?

• 0
Odesláno
Skusim teda reinstal z 4.01 m33-2 na 3.90 m33

a uvidim,ale chybu to zacalo hazet z niceho nic,muzu to tak udelat?

EDIT:to nejde poradi mi nekdo co mam delat jak mam reinstalovat firmware?

Podivej se na http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080006 tady mas navod... (Proste preflashujes PSP jde to i nejakym programem ale nepamatuju si jak se jmenuje :cheesygrin:)

• 0
Odesláno
Podivej se na http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080006 tady mas navod... (Proste preflashujes PSP jde to i nejakym programem ale nepamatuju si jak se jmenuje :cheesygrin:)

Ale to musim mit 2 baterie a taky je to celkem složitý ne?Opravdu není jiná možnost?jak tam nahrat originalni firmware?Kdyžtak budu muset asi kontaktovat nejakýho flashera z prahy aby mi to udělal:(

EDIT:skusim Hellcat Recovery flasher

• 0
Odesláno
Ale to musim mit 2 baterie a taky je to celkem složitý ne?Opravdu není jiná možnost?jak tam nahrat originalni firmware?Kdyžtak budu muset asi kontaktovat nejakýho flashera z prahy aby mi to udělal:(

Hele 2 baterie rozhodne nepotrebujes a je to uplne lehky precti si 2x ten navod (myslim ze na poprvy to pochopis :-)...) jo a nedelej ten 1. krok s tim formatovanim memori sticku pres pc, lepsi je to pres psp (ten prog pan. install. 3.xx rev4 :-)) (ALE TEN RECOVERY FLASHER BUDE ASI JISTEJSI :-))

• 0
Odesláno
omg vzdyt to psal tekken

pres

http://console-forum.net/showthread.php?t=31542

(aplikace)

nepotrebujes PANDORU

JJ to jdu skoušet:)

EDIT:Firmware sem přehral ale wifi stale nefunguje,poradi mi nekdo jak tam nahrat officialni firmware?abych mohl zajit do servisu a požadaovat opravu?Díky

EDIT2:Nahral sem Officialni firmware 4.01 a wifi stale nefunguje už to asi mam jit reklamovat co?Na co si mam dat ještě pozor neco vymazat nebo tak aby nic nepoznali?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu