liveoliverr Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Udelal by me to nekdo vymenu mechanik abych mohl hrat palenky ??? Napiš uživateli " Kanalizator " ... A jinak teď k té výměně, schválně jak dlouho se budou dát sehnat ty mechaniky ... Potom máte smůlu :) A věřte mi, jednou dojdou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 a pokud dojdou mechaniky tak jedina moznost bude koupit rovnou bazarovy xko s mechanikou:lol: takze to by se jakoze hooodne prodrazilo a samo ze by bylo rovnou lepsi koupit to bazacovy :D btw-prodej xka asi hodne pokles od doby sou lite-on coz? hajzlovskej microsoft :D muzu bejt rad ze mam tu flashovatelnou :cheesygrin: ja osobne mit lite-on tak cekam na flash,vymena mi prijde celkem komplikovana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3LL Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Napiš uživateli " Kanalizator " ... A jinak teď k té výměně, schválně jak dlouho se budou dát sehnat ty mechaniky ... Potom máte smůlu :) A věřte mi, jednou dojdou ;) a mas icq na toho Kanalizator??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 a mas icq na toho Kanalizator??? http://console-forum.net/member.php?u=7354 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Já kanalizátoroj psal PM ale neodepsal...na ICQ nevim.Ale jestli to bude stát 2000Kč tak si radši koupim nějaký hadry:dozey::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradsystem Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 tak to si bez koupit hadry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Už jsem mu včera na ICQ psal. Ani o tom ještě nevěděl, prej se na to tenhle víkend podívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Mě napsal že to zkusí v průběhu příštího týdne...a jestli se povede tak že to bude dělat.Každopádně já už sem prachy utratil:lol:...takže mu držte palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Vymena mechnik neni problem mel jsem Xko po RRoD, LiteOn za Benq, neni to problem. Neni potreba zadny prevodnik ani nic podobneho staci PC se SATA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcgeety Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Poperte se ! :wohow: http://www.aukro.cz/item430530987_xbox360_dvd_rom_samsung_ts_h943_rev_ms25.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 nejakej pokrok nenastal?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konopnikopes1 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 taky bych uvital nejakej aktualni clanek o pokroku,, jeslti teda uz je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big33 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 zdravim vsechny,koupil jsem si xbox 360 ale bohuzel s LITE-ON mechanikou,je nekdo schopny kdo by ji umel vymenit za oflashovatelnou mechaniku???predem dekuji,kdyz tak mi napiste na icq:289-830-956 predem dekuji zatim ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty20 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 takze jestli jsem to pochopil spravne tak vezmu mechaniku na ktere de flash tu vymenim za lite-on co mam v xboxu zmenim ji klic co vyctu z te lite-onky a pak muzu udelat normal flash ?? nebo je to jen ciste na vymenu mechaniky bez moznosti flashe ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Marty a k čemu by ti asi byla výměna mechaniky bez možnosti flashe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradsystem Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 marty20: samozrejme ze vymena za mechaniku ktera jde upravit.. zaridim vymenu/upravu, vic info v seznamu flasheru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slamec Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nasel sem stranku kde se pise o flashy lite-on... http://www.maximusgames.net/360xtractor.php :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradsystem Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 no o liteon se tam pise akorat o cteni key.. (ten je dulezitej pri vymene mechaniky) a da se to vyuzit jako pomucka pro zapojeni napajeni i pro ostatni flesovatelny mechaniky, taze zadnej pokrok.. stale jen vymena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Cus lidi. Tak co, nejaky novy zpravy o Lite-On mechanice??? Nevite, kdy pujde flashnout??? Jenom přibližně. Jestli jeste tento rok nebo az na jare 2009........ To ti nikdo nerekne :D protoze na to jeste nikdo neprisel a proto ti nikdo nerekne kdy to bude. Je pravda ze se "flash" tedka timhle prodrazil ale co na plat :D nic s tim neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Cus lidi. Tak co, nejaky novy zpravy o Lite-On mechanice??? Nevite, kdy pujde flashnout??? Jenom přibližně. Jestli jeste tento rok nebo az na jare 2009........ Na zahranicnich forech se uz hodne diskutuje, ze to pujde uz brzo. Uvidime, jak se to vyklube. Spis mam strach, ze se to neobejde bez HW zasahu, coz se povedeke ztrate zaruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Ne melo by to byt snad jeste jednodusi nez u mechaniky BenQ, tak snad nebude potreba nic pajet, ci nejak modifikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Ne melo by to byt snad jeste jednodusi nez u mechaniky BenQ, tak snad nebude potreba nic pajet, ci nejak modifikovat... Jednodussi nez BenQ ? To jde? Moc tomu neverim, vzhledem k tomu jake komplikace tato mechanika prinasi. Nejaka HW uprava tam bude, aspon si to myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 hodte sem nejakej link na ty zahranicni fora diky ... jinak tomu ze lite-on pujde flashnout tomu moc neverim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 martin112 > tak na to sem zvedavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.