Steel Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Co si myslite o teto hre ? Bude to dobre rpg? A nevite jesli se to hraje online? pry se tam dá dělat hodně věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 No rozhodně se na tuhle hru těším ale jsem trochu skeptický Molynex (nejsem si jistý jestli to píší správně) vždycky mluví o tom jaká bude jeho hra revuluce a co všechno můžeme čekat ale pak to dopadne asi jako u Black & White 2 - byla dobrá, vážně chytře vymyšlená ale ne zas až tak zábavná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Bude to bomba, ikdyby se pulka veci neudelala jako v jednicce. Navic vyjde v cestine! (ja predpokladam, ze v roce 2009 zavita i na PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 A bude se hrat po netu? A bude se platit nejaky poplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 po netu to hrat pude ze si muzes prizvat do svi hry kamarady nevim kolik (kamaradu) a budete hrat coop hru poplatky se platit nebudou akorat budes muset mit gold ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 na PS3 asi nevyjde že.? :( ... je to jenom only x360 že.?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Jestli bude mít kvality stejné, jako jednička, tak se snad můžeme těšit všichni ! A jestli to bude jen na X360 se kouknu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 J má to bejt jen na xko jednička mně moc bavila povedená grafika a hratelnost a příběh co víc si přát :D 2 vypadá podle screenu moc slušně jen by to mohly vydat o něco dřív nechce se mně ani čekat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 A to je jako svet a tam si muzu delat co chci proste chodit nakupovat bojovat atd ? jako ve wow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 A to je jako svet a tam si muzu delat co chci proste chodit nakupovat bojovat atd ? jako ve wow? Fable je titul výjimečný po všech stránkách. Grafikou počínaje a herním konceptem konče. Dominujícím prvkem je však naprostá volnost v konání čehokoli. Hráč si na počátku vytvoří postavu tím, že nadefinuje vzhled a požadované základní schopnosti a dovednosti. Další vývoj nejenom postavy, ale celé hry včetně příběhové linie už bude záviset pouze na tom jak se hráč zachová ve specifických situacích a jaký postoj zaujme vůči kterékoli z mnoha NPC postav. Hra nabízí nespočet možností jak se zabavit. Je možné následovat hlavní dějovou linii různými způsoby, nebo jen tak cestovat a dělat co se zrovna naskytne. Fable by se dalo označit jako MMORPG pro jednoho hráče. Geniální schopnosti P. Molyneuxe se zkrátka nezapřou. Recenze převzatá z hrej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Jen škoda že to není online :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 na tuhle se těším z tohoto roku už nejvíce ... už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 jono bude to mazec ale u ty jednicky me celkem stvalo jako jak vzdy sem nekam vesel a byla tam jen kousek mapy a pak se zase nacitala dalsi a dalsi a ne jako ve wow cely svět proste a jdu si kam chci to me na tom malinko mrzelo .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 třeba to vychytaj a nebude tam loading po20 metrách jak v postalovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 jn ty loadingy po kazdym metru byli trosku nevychytany ale jinak v pohode hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Ono nejde o to, že by Peter Molyneux byl špatnej na hry - on toho vždycky naslibuje tolik, že není v možnostech současných technologií, aby to zvládli.. Ale zatím každá jeho hry přišla s něčím revolučním a jak píše Brento, tak i kdyby vyšla jen polovina z ohlášených věcí tak to bude trhák. Zatím je Fable 2 ohlášen jen jako Xbox 360 only, ale pochybuju že to tak zůstane.. K tomu hraní online - má to být celkem složitý, protože se dá hrát ve dvou online modéch - v jednom tam spolu jen budete plnit questy a podobně, za které budete dostávat xpéčka.. Pak tam je ještě druhý mod, ve kterém si přizvete kamaráda přímo k sobě do hry a ten bude přímo ovlivňovat váš svět - může vám zničit všechno co jste vybudovali, zabít rodinu a tak podobně. V tomto módu budete dostavat větší odměnu a myslím, že něco co v tom předchozím ne, ale asi si dobře rozmyslíte, koho pozvete a koho ne. Bohužel Microsoftu se nedaří ještě před vydáním hry - společnost, která pro sběratelskou edici vyráběla figurku, která měla v krabici být, nesplnila požadavky a sběratelská edice bude bez ní. Jako náhrada bude sběratelská edice zlevněna. Fable 2 vychází 21. října 2008 a dostupnost v ČR by měla být o tři dny později, tedy 24. října :bash: EDIT: tak první recenze Fable 2 je na světě v OXM dostal 9,5 / 10, takže je na co se těšit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Během dneška nebo zítřka by se na xbox live měla objevit aktualizace s co-op patchem, takže již od začátku prodeje v ČR budete moct hrát s kamarádem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Nevíte pls jak mám přečíst spis , který jsem dostal v úkolu Archeoložka ? když to vyberu třeba i v inteventáři tak tam mám možnost jenom "vzít" ne přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Nevíte pls jak mám přečíst spis , který jsem dostal v úkolu Archeoložka ? když to vyberu třeba i v inteventáři tak tam mám možnost jenom "vzít" ne přečíst. ja ho prectu bud sipkou dolu na krizi, pokud mam quest aktivni, nebo tlacitkem Y v inventari. u tedlech questu pro archeolozku ti neukazuje ta linka kam jit, musis to najit sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 jooo Fable 2 me zatim hodne bavi...jen bych tam uvital lepsi statistiku zbrani,obleceni,..kdyz treba nakupuju zbran nikde nevidim jakou mi momentalne dava silu atd....kdyz vylepsuju kouzla..pripada mi to taky takove trosku chaoticke....mozna mi i prijde divne doplnovani zivota...staci sledovat kolik mam zivota..pak hodit pauzu pouzit lektvar a mam hned plno...uvital bych treba dva typy jeden co pomalu doplni o dany pocet bodu...a druhy co doplni nahned a byl byl hooodne drahej....takhle staci mit u sebe lektvary a neda se snad ani zemrit pokud nepride hned nakej krytickej uder :))....nemomezene pouzivani kouzel mi prijde taky dost zvlastni...stejne tak bych uvital potrebu mit u sebe do kuse sipy..mohli by pak byt ruzne druhy...to stejne u pusek....nevim...hra me bavi..ale pripada mi ze ma hodne nedodelku a diky tomu prislis jednoducha....potrebujes penize....staci jen sekat drivy a prachy se k vam hrnou bych rek hodne rychle...nevim jak to snma bude do budnoucna..ale ted na zacatku snima fakt neni problem...jsem spis zvyklej ze u rpg byva na zacatku prave problem s penezi...hra ma samozdrejme spoustu novych veci oproti jinym rpg...no uvidim jak dlouho me bude bavit :)...uz se tesim az vyzkousim kolo smrti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQuell Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 lidičky jak mám ve fablu zhubnout? pořád chodim a sem tlustej jak prase :-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 lidičky jak mám ve fablu zhubnout? pořád chodim a sem tlustej jak prase :-d dej si poradnou davku zeleniny :)) celer mrkev atd :) to tam je psany co jaky jidlo ovlivnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tam se da i tloustnout? :D:D uz se na to tesim kuaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 lidičky jak mám ve fablu zhubnout? pořád chodim a sem tlustej jak prase :-d přesně tak nej celer - u každého jídla máš napsáno jestli ti přidává tloušťku nebo naopak ubírá, zatím mi nepřišlo, že by pohyb pomáhal hubnout jako v San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tam se da i tloustnout? :D:D uz se na to tesim kuaa he tam de spousta veci ?)...klidne si i muzes prdnout na ulici pred lidma a hned je pobavis :)...splodit decko :) vykradat domy,zabijet majitele...de toho opravdu hodne....zatim me to fakt bavi...ale par podstatnych veci mi vadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.