Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fable 2


Steel

Recommended Posts

  • Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No rozhodně se na tuhle hru těším ale jsem trochu skeptický Molynex (nejsem si jistý jestli to píší správně) vždycky mluví o tom jaká bude jeho hra revuluce a co všechno můžeme čekat ale pak to dopadne asi jako u Black & White 2 - byla dobrá, vážně chytře vymyšlená ale ne zas až tak zábavná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to je jako svet a tam si muzu delat co chci proste chodit nakupovat bojovat atd ? jako ve wow?

Fable je titul výjimečný po všech stránkách. Grafikou počínaje a herním konceptem konče. Dominujícím prvkem je však naprostá volnost v konání čehokoli. Hráč si na počátku vytvoří postavu tím, že nadefinuje vzhled a požadované základní schopnosti a dovednosti. Další vývoj nejenom postavy, ale celé hry včetně příběhové linie už bude záviset pouze na tom jak se hráč zachová ve specifických situacích a jaký postoj zaujme vůči kterékoli z mnoha NPC postav. Hra nabízí nespočet možností jak se zabavit. Je možné následovat hlavní dějovou linii různými způsoby, nebo jen tak cestovat a dělat co se zrovna naskytne. Fable by se dalo označit jako MMORPG pro jednoho hráče. Geniální schopnosti P. Molyneuxe se zkrátka nezapřou. Recenze převzatá z hrej.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Ono nejde o to, že by Peter Molyneux byl špatnej na hry - on toho vždycky naslibuje tolik, že není v možnostech současných technologií, aby to zvládli.. Ale zatím každá jeho hry přišla s něčím revolučním a jak píše Brento, tak i kdyby vyšla jen polovina z ohlášených věcí tak to bude trhák. Zatím je Fable 2 ohlášen jen jako Xbox 360 only, ale pochybuju že to tak zůstane..

K tomu hraní online - má to být celkem složitý, protože se dá hrát ve dvou online modéch - v jednom tam spolu jen budete plnit questy a podobně, za které budete dostávat xpéčka.. Pak tam je ještě druhý mod, ve kterém si přizvete kamaráda přímo k sobě do hry a ten bude přímo ovlivňovat váš svět - může vám zničit všechno co jste vybudovali, zabít rodinu a tak podobně. V tomto módu budete dostavat větší odměnu a myslím, že něco co v tom předchozím ne, ale asi si dobře rozmyslíte, koho pozvete a koho ne.

Bohužel Microsoftu se nedaří ještě před vydáním hry - společnost, která pro sběratelskou edici vyráběla figurku, která měla v krabici být, nesplnila požadavky a sběratelská edice bude bez ní. Jako náhrada bude sběratelská edice zlevněna.

Fable 2 vychází 21. října 2008 a dostupnost v ČR by měla být o tři dny později, tedy 24. října :bash:

EDIT: tak první recenze Fable 2 je na světě v OXM dostal 9,5 / 10, takže je na co se těšit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
Nevíte pls jak mám přečíst spis , který jsem dostal v úkolu Archeoložka ? když to vyberu třeba i v inteventáři tak tam mám možnost jenom "vzít" ne přečíst.

ja ho prectu bud sipkou dolu na krizi, pokud mam quest aktivni, nebo tlacitkem Y v inventari. u tedlech questu pro archeolozku ti neukazuje ta linka kam jit, musis to najit sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jooo Fable 2 me zatim hodne bavi...jen bych tam uvital lepsi statistiku zbrani,obleceni,..kdyz treba nakupuju zbran nikde nevidim jakou mi momentalne dava silu atd....kdyz vylepsuju kouzla..pripada mi to taky takove trosku chaoticke....mozna mi i prijde divne doplnovani zivota...staci sledovat kolik mam zivota..pak hodit pauzu pouzit lektvar a mam hned plno...uvital bych treba dva typy jeden co pomalu doplni o dany pocet bodu...a druhy co doplni nahned a byl byl hooodne drahej....takhle staci mit u sebe lektvary a neda se snad ani zemrit pokud nepride hned nakej krytickej uder :))....nemomezene pouzivani kouzel mi prijde taky dost zvlastni...stejne tak bych uvital potrebu mit u sebe do kuse sipy..mohli by pak byt ruzne druhy...to stejne u pusek....nevim...hra me bavi..ale pripada mi ze ma hodne nedodelku a diky tomu prislis jednoducha....potrebujes penize....staci jen sekat drivy a prachy se k vam hrnou bych rek hodne rychle...nevim jak to snma bude do budnoucna..ale ted na zacatku snima fakt neni problem...jsem spis zvyklej ze u rpg byva na zacatku prave problem s penezi...hra ma samozdrejme spoustu novych veci oproti jinym rpg...no uvidim jak dlouho me bude bavit :)...uz se tesim az vyzkousim kolo smrti :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam se da i tloustnout? :D:D uz se na to tesim kuaa

he tam de spousta veci ?)...klidne si i muzes prdnout na ulici pred lidma a hned je pobavis :)...splodit decko :) vykradat domy,zabijet majitele...de toho opravdu hodne....zatim me to fakt bavi...ale par podstatnych veci mi vadi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu