eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Tak mi to hod na uloz.to, prosim. Si to omrknu v PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 tak uz to uploaduju ale v psp to pstit nejde i kdyz to je mp4 tak to nejde musis to pustit prez media player clasic v PC edit:na uloz.to to neslo tak to mas na easy share http://w17.easy-share.com/1701407964.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Proč by to nešlo? Zkusím to zítra, teď už něco stahuju. Zatím díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 moje psp to neprehraje poochopitelne ani to tvoje... musel by si si to prekonvertovat do psp mp4ky ta moje ti proste nepude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykyy1 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 chcl by som sa spytat ze ci neviete kde sa da kupit to swap magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 www.hypershop.cz , www.aukro.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykyy1 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 a posiela ten hypershop aj na slovensko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 to nevim se jich zeptej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 PS2 Swap Magic dobra vecicka.Taky pouzivam...ale jedina nevyhoda je snad chudaka predniho krytu xD me osbne to teda odtrhnout moc neslo tak sem se nas*** a proste to odtrh a ejhle uz to bylo de to tam dat ani to nepada xD jenom jedna vec na www.hypershop.cz sem si to obednal snad asi 4x a furt nic...kdyz uz sjem to necekal tak to prisloa si po roce coz u me je teda osobne HyperShop nespolehlivej....nekdo muze rikat neco jineho ale proste u me je to nespolehlivej obchod xD ale jendo mu musim nechat aspon to prislo i kdzy po roce...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ja tam obednaval 3x a nemel sem problem , vzdy max do peti dnu u me doma... Ten predni kryt jde blbe sundat to je pravda , ale kdyby s trochu zagooglil nasel bys navod jak to v pohode sundat :D Jinak ted kazdy resi asi spis zaslepky do novych modelu PS2 slim , tam je celkem sranda ta zaslepka C u toho pantu :D No clovek pochopi az to koupi , vyhoda je ze neporusis zaruku jako u cipu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Jo u toho predniho krytu jsem se dival na Googlu ale xD nejak to neslo...proste neresit odtrhnout a cus xD ale co se tyce tech zaslepek u PS2 Slim xD na to sem se taky koukal sranda no xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 BWVyu1xYPlc Tady jsem našel video jak ten "plast" vyrobit.... teoreticky by stačilo si jen swap cd stáhnout z netu a swap tool si vyrobit sám a už to jede 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ne neslo , neocipovana ps2 ti palenej swap nevezme , to je to sami jako bys tam rval palenou hru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huja Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Mel bych otazku - na co jsou mi ty zaslepky? A jak to mam pouzit? Mam slimko a swap disk 3.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 zaslepky jsou na to aby se ti swap magic roztocil s otevreny mi dvirky a vzapeti mohl vyjmou a dat palenou hru spustil a ted teprva muzes zavrit dvirka a tocil dal jelikoz kdyz das hru a otevres to prestane se ti hra tocit ne? jinac nad tebou mas videa a kdyz to jedno nechas dojet ukazou seti dalsi a mezi nima mas k cemu to slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara7-3 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Ahoj jsem tady nová a měla bych jeden dotaz v aukci jsem pořídila ps2 tu "tlustou" je očipovaná,ale stahla jsem si hru na ps2 přes alcohol 120 vypálila image ,ale když ji dám do mechaniky , napíše: please insert playstation or playstation 2 format disk .Nevíte proč to nejde když to má čip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Potom asi cip nema... A nebo je cip spatne nastaveny , zkus konzoli vypnout a znovu zapnout . Pozor nedrz moc dlouho tlacitko power a mackej na ovladaci trojuhelnik a kolecko zaroven . Pokud je tam modbo melo by ti najet menu cipu . Nebo si to spatne vypalila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara7-3 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Díky za radu dělám co můžu, ale pravděpodobně jsem koupila už dost jetej šmejd chrčí v tom jako když mele z posledního a nenaběhne to, ale zase na druhou stranu media která přišla společně s PS na tom jedou, tak nevím , asi půjde oknem jsou tam samé hry které nehraji a jsou na nic .Každopádně moc děkuji za rychlou reakci :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tak pokud ti jedou ty co jsi k tomu dostala , chyba bude nekde mezi klavesnici a zidli a nebo taky spatna media :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara7-3 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 díky , tak jedna hra už jede pomohlo to stlačení trojúhelníku a kolečka, ale tu druhou ne a ne rozjet ,je to stejně udělané,/vypálené/ stejná media ale ani tak to nejde ale pomohljste děkuji moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.